[死撚開啦爆閘狗] 巴塞隆拿球迷討論區 (184)

1001 回覆
21 Like 9 Dislike
係現場睇完訓唔著
想問下有冇蘇9超級大傻仔gif

係蘇九咩?我以為細佬
又一次有巴打督師就入得多波
剩係識傳波比美斯既mk 好廢 明明自己有料 亦都可以做倒更多 但成日咩都唔諗就傳 so9 都成日傳比美斯 但有d位 chance 更大 都大膽敢自己去 但mk 做唔倒

今場又唔係好覺有淨傳畀美斯嘅問題
反而有幾腳應該傳嘅夾硬射,有幾腳應該射嘅射咗但炒粉
其實佢今場都好fit,硬係喺禁區就鳩咗
恭喜晒 又黑哨贏波 3分已袋理撚得你
埃及又入波
原來狗真係唔識字 都寫到咁明啦
https://www.youtube.com/watch?v=McFW4kSr_2I

美斯今場真係好fit
希望去完國家隊仲可以keep住

佢好似係feel到你道氣,即係近月波台最柒果個
埃及仔首循環入反超波 次循環就打少個入球追和 都冇慶祝個下真心抵讚 希望下年翻黎打得出水準啦

哥狗痴Q左線

哥狗痴Q左線

埃及仔首循環入反超波 次循環就打少個入球追和 都冇慶祝個下真心抵讚 希望下年翻黎打得出水準啦

我埃>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>paco

佢好似係feel到你道氣,即係近月波台最柒果個

由6-1柒到今日都仲要爆閘真係連綠帽仔都冇咁弱智啦

我埃>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>paco

迷埃
ag 琴晚算唔算摑左hater一大巴

攻中當防中用

係你先迷件垃圾
官網有特價波衫未呀

買滿usd80減24 你岩唔岩

我諗住等佢出免費印字 最抵屌

入一球就叫證明左自己?
正式宣布 me係迷埃黨主席

入一球就叫證明左自己?

羅白射失左一球,否則係10分鐘內1g1a
剛剛買咗部ps4 買咗fifa
好想同各位球迷一齊玩 切磋切磋
有無人可以同我打場fdly ?

ut就無得玩啦 卡都未抽
只能普通fdly
各位多多指教!!

psn: daddy_mourinho
剛剛買咗部ps4 買咗fifa
好想同各位球迷一齊玩 切磋切磋
有無人可以同我打場fdly ?

ut就無得玩啦 卡都未抽
只能普通fdly
各位多多指教!!

psn: daddy_mourinho

巴迷全部都係小學雞,冇錢買ps4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞