學生拍拖應唔應該AA?

246 回覆
759 Like 173 Dislike
拍拖九年,從未aa過
樓主,如果你話食貴野,你負擔唔到,同條女AA 我覺得情有可原

但樓主,m記只係幾十蚊,學生飛睇戲都係幾十蚊,咁都要aa,真心你真係好撚cheap

見你講到咁唔開心,唔講真係以為你女朋友食左你隻車

終於等到夢露絲入黎教仔
我反而係 出街睇戲食飯行街 如果佢比先 一定會比番錢佢 但佢唔會收 一齊耐左 食快餐店我一定叫佢搵位 我去買野食(咁佢就會唔記得件事 )食餐廳就堅持aa 講笑話你屋企人知唔知你用佢地錢養緊我呀?又會話唔aa就嬲佢 但佢有時都唔比我夾番錢 話覺得好奇怪 但就算大時大節 我都覺得aa會比較好(生日另計 我地協定左邊個生日就對方請)

利申 我係女 雙方都係中學生 佢唔有錢 冇扑野成份嘅拍拖
唔夠一年就被飛 同唔到佢過生日
有無諗過aa制係一種尊重
點撚解兩個人拍拖
男既就要負責俾錢
咁女呢?
負責俾仔屌?
你要當自己係雞都無辦法
女朋友好好成日想AA 不過身為男人緊喺我俾大份(多數佢都會出返份)
學生戲飛加老麥都肉赤,做男人做到你咁小家
講真, 一堆青頭仔話拍拖AA, 話咁至正常

但其實根本只存在幻想當中, 現實唔會有女仔鐘意拍拖AA架囉,

你遇到一個你請佢食麥記都咁開心既女仔, 咁已經係好好,

唔係餐餐要同佢計番錢, 咁至係好女仔
學生唔應該拍拖
出少幾次街咪得囉
Aa無問題
學生可以幾有錢 你條女應該都明
閪在你嬲鳩擺款話攰 有咩咪直接講
做緊野拍拖我都會出 係男朋友會出多d 我覺得拍拖男仔俾係人情唔俾係道理 d錢係佢既佢想洗幾多係你到你管唔到 所以次次男朋友請我都會好感恩唔會當應份 學生明知大家都收入少就更加要aa喇 你下次淨係放番自己想俾果份出黎佢見到唔夠錢就自然會出埋另外果份嫁喇
M叔加睇戲食得你幾多?小數目呢姐,買少對鞋夠你同佢食成星期

我好少買鞋.. 衫都少 成日比人話又喺E件 真喺日常開支之外就愛嚟拍拖
學生戲飛加老麥都肉赤,做男人做到你咁小家

做返個男人啦你!我做學生果時為左拍拖,返多份補習,其他地方慳少少,唔係我女朋友港女,係我覺得佢洗我錢我有成就感,當然無錢就食平野,低消費有低消費玩法,都唔知而家喺後生仔點諗
講真, 一堆青頭仔話拍拖AA, 話咁至正常

但其實根本只存在幻想當中, 現實唔會有女仔鐘意拍拖AA架囉,

你遇到一個你請佢食麥記都咁開心既女仔, 咁已經係好好,

唔係餐餐要同佢計番錢, 咁至係好女仔

紅字我都想講
請條女食餐m記睇場戲都牙痛咁聲 真係笑死人
可能樓主你真係好窮啦
咁就直接同條女講叫佢夾番啦
又要擺款話無野 仲扮野過啲女人
你誠實同佢講你嘅難處
佢唔體諒係佢仆街
btw見返好多熟悉嘅username
你誠實同佢講你嘅難處
佢唔體諒係佢仆街
btw見返好多熟悉嘅username

嗨巴打 我認得你
樓主,如果你話食貴野,你負擔唔到,同條女AA 我覺得情有可原

但樓主,m記只係幾十蚊,學生飛睇戲都係幾十蚊,咁都要aa,真心你真係好撚cheap

終於等到夢露絲入黎教仔

其實都唔只今次嘅.. 之前情人節同聖誕會去食下大餐 結果都喺我比.. 嗰次我唔夠現金 第一次食飯簽卡 我都知自己介意個百零二百喺小氣咗啲

唔覺
你肯定係死港女
話明窮撚學生
男人為一千幾百都打篇文,你都係算啦
7頭搵多d錢啦
利申讀緊書 pt 5~6k

同女朋友一人請一餐
有時冇錢就會一齊煮飯仔

終於等到夢露絲入黎教仔

其實都唔只今次嘅.. 之前情人節同聖誕會去食下大餐 結果都喺我比.. 嗰次我唔夠現金 第一次食飯簽卡 我都知自己介意個百零二百喺小氣咗啲

而同時佢冇準備過任何嘢比我 真喺食完飯行完街就返屋企 佢就去會合佢啲朋友 個時都幾失望 所以積埋積埋先上嚟呻下

終於等到夢露絲入黎教仔

樓主,知你無錢,建議你大數先AA,幾十蚊呢啲就真係算啦!
你嘅焦點唔應該放係學生度
而係公屋窮撚度
自己鳩痕又窮
拍拖攞苦嚟辛
你估香港地咁多好女仔肯aa咩
話一人比一次,通常邊個有錢邊個比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞