學生拍拖應唔應該AA?

246 回覆
759 Like 173 Dislike
你主動同佢講囉 我諗佢會明既 btw條女肯同你食m記都算係咁lah
係咁架啦 冇錢學咩人拍拖 成日aa你自己都覺冇面啦唔係你點會唔出聲
食飯唔畀返錢嘅人真係好垃圾
呢啲唔駛教都識啦,你條女叫無家教
就算唔係學生都應該aa啦!
點解我喺現實中永遠都遇唔到會aa嘅好女仔
正常女仔會自己拎個銀包出黎比返
點解我喺現實中永遠都遇唔到會aa嘅好女仔

仆街狗公糟爛屎
下次睇戲話無錢,不如坐公園
做暗示
同你女朋友直接講啦 學生拍拖AA好正常 一係就一人一餐
百幾蚊都唔開心學乜人拍拖,少少錢都好怨
男朋友同我都讀緊書 拍咗幾年 一直都AA 大時大節大家有互請下 我自己本身唔係好介意請男朋友 不過成日請就當然冇咁夠錢啦
M叔加睇戲食得你幾多?小數目呢姐,買少對鞋夠你同佢食成星期
講好一人一次咪得,難得出次街又西口西面為乜
唔係學生都應該AA啦
大家都有手有腳
你而家叫雞咩?扑野佢都有份享受啦
除非你屋企好有錢另計啦
點解學生唔使AA
佢係學生你都係學生姐

條女唔自動AA家教好極有限
繼續落去第時結婚就係冇樓唔肯結婚嗰D架喇
因為佢家教就係男人應該負晒所有責任嘛
巴打你可以同佢傾下先嘅,佢唔肯改仲要覺得自己冇錯的話就自己睇路啦
唔洗錢屌西你仲想點
搵份part time 搵多少少錢啦
不過當然呢d就2個人傾啦
未必係AA 可能一人一次
又或者有時夾 46/37 你比多少少
eg 120 叫佢比50就算
你剩係講你窮 唔知條女係咪仲窮
如果係既 你拍得就預比多少少
傾唔埋就 算把啦
無心夾錢就飛啦
我讀緊書,男朋友做緊野,佢都要我AA啦
好老實 如果大家真係唔介意既 到你無錢個時咪直接問條女拎 你肯問佢肯俾咪ok囉 裝乜野大頭鬼
搵機會講啦

定係你未同佢講你每月有幾多閒錢, 佢以為你大把?
明知人哋負擔大仲餐餐請食飯,自己都會覺得唔好意思啦。唔識為對方著想嘅人飛得
成日講咩我有俾你屌
你無份舒服既
個臭閪好撚痛呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞