[I/A] [韓/日/亞/台] Brown Dust (46) 聯動“關於我轉生成為史萊姆” 六魔助手登場 入坑好時機!

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
10會過唔過埋去1會
應該唔會
拿多啲古幣喎 佢都係十幾人 但上到50名
因為10會真養生唔爭排名好似係
同埋唔用LINE 好似係
而家唔洗圖 都唔需要再入會 係戰領戰唔知邊個要打

今日先ban尻我咁賤既重以為走得甩

1會正式死亡
咩事比人封帳
又少咗班巴打
呢頭話團結 果頭就封殺
依家先升修好會唔會太遲?
我換都未換 但有8本書 同1100古幣左右
請各位巴打俾下意見
唔遲 百防有用
感謝巴打
【台服招生】我地公會同另一公會組成一二會同盟啦, 宜家係度聯合招生!

一會名稱: 香港人撐廣東話 (主收肯一齊玩公會戰的)
二會名稱: 香港非裔圍爐區(休閒向,新手都可以加入)

收人詳情如下:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=32104&snA=6617

雖然我地唔係一線公會,但係就有班好兄弟肯趕返黎一齊玩公會戰,有時都幾好玩幾刺激架!

無論想加入一或二會,都可通過Line ID: herofriends 申請。
妖刀+15
1技
a. 對嘲諷、挑釁特攻,目標最大生命650%攻前固定傷害
b. 攻前綠人
c. 透過a殺人時對自己賦予專注狀態,生命外全能力+100%,持續18回,不受掠奪複製影響
d. 專注狀態期間發動,對目標造成75%攻前固定傷害

2技
敏轉攻、敏轉減傷

3技
攻擊後額外傷害

4技
恢復百防

法坦+15
1技
受攻擊後反擊紅手

2技
a. 對目標造成"額外"生命150%的攻擊後傷害 (非最大、現有生命)
b. 攻擊後對自己增加100%額外最大生命(永久效果),可疊加

3技
再生防護罩、減傷

4技
持續傷害免疫、減傷

埃保尼+15
現有支援能力倍率上升
新增攻擊妨礙免疫

3星角
-80%攻擊、2連擊
100%攻擊後額傷,殺人回血、殺人上升攻擊
弱化免疫
From 巴哈
仲有幾多人玩?
玩左第100日

轉玩新game
新手報到玩左一個月左右

台服 其實我玩到淨係識打符文 同張D五星升晒六星....

章魚 正太

得罪講句個ACC廢撚左
你係咪玩唔齊jump start event
冇咗隻5星support又冇6魔星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞