[I/A] [韓/日/亞/台] Brown Dust (46) 聯動“關於我轉生成為史萊姆” 六魔助手登場 入坑好時機!

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
新角 分期坦
好似勁過無頭
我見d片夏娜做免息10期6成還款打唔死隻野
新角加天使法逼害夏娜
白虎14梅花15十字 靈活高
天使法巴哈講到係修女夏娜白魔混合體
好似唔錯 白虎就繼續倉管
【台服招生】我地公會同另一公會組成一二會同盟啦, 宜家係度聯合招生!

一會名稱: 香港人撐廣東話 (主收肯一齊玩公會戰的)
二會名稱: 香港非裔圍爐區(休閒向,新手都可以加入)

收人詳情如下:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=32104&snA=6617

雖然我地唔係一線公會,但係就有班好兄弟肯趕返黎一齊玩公會戰,有時都幾好玩幾刺激架!

無論想加入一或二會,都可通過Line ID: herofriends 申請。
尋晚望過下韓服d大佬都唔係好積極 係得蛋糕法多d人用
新年快樂 祝各巴打傳說卷抽好野
想問魅盾係韓服小天仲有地位?

唔係我黎
嘩屌好痴線
韓服3隻新角 目前睇黎最多人用係白虎
隻分期盾 完全消失
[日伏] 頭十公會收人 lihkg2 收大量人
唔洗主動打會戰, 剩係佔領戰搶下地
一直頭十拿古幣
要有咁上下角set守陣
有意請加line
lineid: mescora_mam
1年冇玩,諗住玩返

請問現在黑劍係咪改勁左?

仲有冇出場機會
宜家唔用得住 但遲d出助手會勁返
冰盾仲差2隻助手 又要準備抽新野

想問下依加最盡上到2100 聽日可以+3骨奶 換唔換落去好
骨奶 不了
通常筷子陣都係打線放上排 你咁排人地打線放中間你會好洩底
試試先 唔該巴打
成日遇d中間打手都輸
https://cafe.naver.com/browndust/470197

1. 惡魔城新增56-60F
2. 新增自動庫存清理功能
3. 地下聯賽賭馬系統 - 新增可看上次聯賽各參賽者的支持人氣數據 方便大家下注
4. 分解傭兵和助手現在只會列出可以拆解的角色 方便觀看
5. 助手禮物界面將會顯示目前助手禮物的數量
6. 增強符文強化藥水 4星以下的用了藥水後便是100%升級了 並可以設置符文在+4以後自動使用藥水
7. 改進自選池標為“HOT”的傭兵/助手的標準
8. 服裝商店可以按服裝類型(例如用卷/鑽石etc.)來排列服裝
9. 2月20日 4名助手登場:妖刀,法坦,紅手輔,納加
10. 冰劍的蛋糕服裝(又係用地下卷啦!)
冰劍
成日都出過氣角既skin
係囉
退役先出
真係無咩強勢角係出靚skin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞