[I/A] [韓/日/亞/台] Brown Dust (46) 聯動“關於我轉生成為史萊姆” 六魔助手登場 入坑好時機!

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
無所謂
揀其他 都好有用
【台服招生】我地公會同另一公會組成一二會同盟啦, 宜家係度聯合招生!

一會名稱: 香港人撐廣東話 (主收肯一齊玩公會戰的)
二會名稱: 香港非裔圍爐區(休閒向,新手都可以加入)

收人詳情如下:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=32104&snA=6617&tnum=1&subbsn=3

雖然我地唔係一線公會,但係就有班好兄弟肯趕返黎一齊玩公會戰,有時都幾好玩幾刺激架!

無論想加入一或二會,都可通過Line ID: herofriends 申請。
香港公會4DG收人 hea玩養老 長期100名內 歡迎新手/老手加入
岩岩回鍋 啲野唔同哂 爬左少少文

想問下1031之後係咪蘿莉白魔大哂
可以而家將修女啲技傳畀蘿 建唔建議?

遲啲雙SUP主流係咪會變成 蘿+修女/蘿+雙子 破紅翼?

有冇tg
新手一問個帳號係咪無左 利申IOS
更新完login發現變左試玩果時既訪客帳
平時會係模擬器同IOS互相玩
用果個切換使用者帳號功能轉黎轉去
綁左fb但唔知有無得救
而加部iphone login極都係game center save低左既訪客帳
又要買首抽
想問下如果抽到兩隻夏娜 係咪食自己用黎升技
同埋新活動 送夏娜造型 咁另一隻個活動 係邊?
聯絡客戶服務應該救得翻的
係 食自己
白魔膽拖修女六魔蘿
雙SUP應該會有唔少六魔蘿骨奶 六魔蘿雙子就唔多夾
新手想問升邊隻先比較好?仲有31號係咪唔洗換狐狸?
申請左
二會名稱: 香港非裔圍爐區(休閒向,新手都可以加入)

麻煩批一批
31號免費送一隻+9
你可以等31再揀
想問下買AC 無頭仲要搭D咩角好
我都想買,不過唔知淘寶定8591好d
睇緊淘寶
除左無頭唔知仲有咩角要買埋
佳b

買傳說角就夠
無頭+夏娜應該最好

不過遲下都有保底抽傳說
3萬6鑽一隻

五星角佢遲下送好多
唔洗執著要邊隻
同埋都唔係好多仲用得
無頭夏娜要二百人仔..
單無頭幾錢

依隻驚抽傳說好撚鳩
唔課金玩成年都未必有一隻
係最近先加保底叫好少少
如果你日後唔再課就應該必買

就算課都係依家買埋抵啲
淘寶台版冇無頭加夏娜
二百人仔接受到
到時好過課幾千都冇
依邊大家玩咩ser多?
個3個600鑽傳奇包係咪最好買哂佢
你買左號喇?
70蚊買左個黎玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞