[I/A] [韓/日/亞/台] Brown Dust (46) 聯動“關於我轉生成為史萊姆” 六魔助手登場 入坑好時機!

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
【台服招生】我地公會同另一公會組成一二會同盟啦, 宜家係度聯合招生!

一會名稱: 香港人撐廣東話 (主收肯一齊玩公會戰的)
二會名稱: 香港非裔圍爐區(休閒向,新手都可以加入)

收人詳情如下:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=32104&snA=6617&tnum=1&subbsn=3

雖然我地唔係一線公會,但係就有班好兄弟肯趕返黎一齊玩公會戰,有時都幾好玩幾刺激架!

無論想加入一或二會,都可通過Line ID: herofriends 申請。
岩岩回鍋番入唔入得1會?
一會要睇練度,你去Line問下
DLLM原來尋日係最後一日10次傳說傳授
玩番一星期

維完又BAN 9我

舊ACC之前因為退款BAN左冇問題

新ACC課左但冇做退款喎
想問下夏娜係咪一定要+10先勁?
依家6魔蘿+12 夏娜+9 骨奶同修女都係+3 無頭0
依家有8本傳說書+5千古幣未用到
正常應該升爆邊隻先
夏9就無可能唔10埋

我會上埋骨10
睇下自己有無角清到板再決定升唔升修女
依家個陣係咁 如果升埋骨10之後應該換白魔定升埋隻修女
台服呢邊唔算多人用板 依家卡左係水晶都冇乜點見人用
定自己用埋板

同埋板12要咩打手先秒到
問題係 係咪一定要萬聖坦先counter到白帽佢打一行真係太撚煩
狐狸 投矛 修女 夏娜 冰劍 鐮刀
鬥快射 一係秒咗佢
依家好難擋到
除非你嘲走哂堆打手 人地又秒唔到你隻萬聖
你咁樣我會換隻白魔黎升
直接+10上埋12
咁應該過修女定隻骨既+值比佢好
一換完隻白魔12 即刻易打好撚多
頭先+15埋隻白魔
抽唔抽埋隻6魔蘿好
新手想問係咪應該夏娜+3咗先再搞其他
有錢就緊係升啦
正路係+10
升完了 依家白魔14 6魔15 夏10 頭先抽埋隻男未
我諗緊依家存古幣果埋白魔d裝定 換多隻板好
新手想問係咪應該夏娜+3咗先再搞其他
正路係+10
升完了 依家白魔14 6魔15 夏10 頭先抽埋隻男未
我諗緊依家存古幣買埋白魔d裝定 換多隻板好

依家升緊六連法上+9
咁玩岩唔岩
想問下依家韓版既板盾係咪必需?
依家白魔6魔+15 夏10
修+3 骨奶0
淨底3本傳說書同 2000千幣 應該投資係邊隻角度好
想防白魔 但手頭上只有1500幣及3本傳說技書 應該換看版+3 定骨妹+3效益大d
骨奶大d
d骨頭仲可以對付埋修女狐狸等打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞