[I/A] [韓/日/亞/台] Brown Dust (46) 聯動“關於我轉生成為史萊姆” 六魔助手登場 入坑好時機!

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
唉仆街仔,課咗少少金,冇留意有個聖誕禮物pack,用曬d石去鳩抽
真唔抵
希望可以儲返9000石買佢d packs
買咩pack 用石抽好d 有保底同非洲幣
歐洲先買禮包抽
2500石=40傳說 30高級
抵玩喎
用卷抽=射落海
用石抽=有保底
未試過用卷抽到5星
如果佢唔死到後期有600幾700爆傷 1round都回唔少

Btw見天梯頭幾名都係1.5鐵壁 0.5血保證唔比達非咬死 自己因為無靚符文試唔到效果
【台服招生】我地公會同另一公會組成一二會同盟啦, 宜家係度聯合招生!

一會名稱: 香港人撐廣東話 (主收肯一齊玩公會戰的)
二會名稱: 香港非裔圍爐區(休閒向,新手都可以加入)

收人詳情如下:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=32104&snA=6617&tnum=1&subbsn=3

雖然我地唔係一線公會,但係就有班好兄弟肯趕返黎一齊玩公會戰,有時都幾好玩幾刺激架!

無論想加入一或二會,都可通過Line ID: herofriends 申請。
4星攻擊角同防禦角仲未揀好糾結緊
4星攻就小軍特 配屁股+14好Q勁
防就魅盾 9號出助手
玩左一排啱啱先見到個post, 卡左係鑽一,唔知點打人d坦,成日都係葛蘭西特同卡歐利一換一/打唔撚死,自己又抽唔到佢地搞到冇防守陣
看版連紅手都反到真係on撚9
反唔到既話佢只係一舊肉, 連奶盾都不如
邊有人會投資古幣升佢, 邊有資格做六魔
配5星太麻煩了 考慮緊火弓黑弓尼亞其一
火弓要+15... 靈魂裝備好麻煩喎...
見到1月有靈魂裝備折扣
日服有冇人加過2會, 見有2個加但無入line~
strong hold緊

隻魔少仲未+15
1月1日-14日 韓服會賣的禮包
1)1本傳說書 + 50 傳說卷 +雜物
2)50 傳說卷 + 雜物
賣傳說書 官方都係忍唔到手
傳說助手禮物一個加0.幾%?
同5星助手一樣 0.2%
用5萬榮譽幣隻傳說助手買好唔好?
同埋好似話用緣份系統只可換某助手一次?
你想升個隻六魔就要買
係 換一次架咋
升白魔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞