[I/A] [韓/日/亞/台] Brown Dust (46) 聯動“關於我轉生成為史萊姆” 六魔助手登場 入坑好時機!

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
好似係
但係我依家個工會冇咩特別問題令我想轉..
唔係好想過去
唔緊要 隨時歡迎轉會
好處係公會戰有圖可以抄唔駛自己諗
同埋會入面都係香港人 一齊玩有計傾玩得開心d
一般工會都會要求上傳既
想問下你哋多唔多500名係工會?
開路者係要up圖嘅,如果無入會group,開路者就要寫返個順序落頻道到 不過呢個要求下星期四之後就唔駛啦
大天頭500我地宜家大概得4,5個,之前仲有一個挑戰者大佬,不過因為佢入會半年有多一場公會戰都無打過,比我踢走左
如果想問大小天,會group入面係有宗師/挑戰者大佬可以教下的,衛冕者就有個大佬曾經各拎過一次,都可以問下佢點爬的
盾:萬聖+12 無頭+0
戰士:達菲+14 勒托+9
法師:法炸+9 夏娜+7 齊裝備(沒升)
輔:六魔蘿+14 聖杯+14
古幣:1700 鑽:15000
抽白魔助手 定 抽魔法少女
白魔加幾

魔法少女其實最低+12已經上得場
抽夠三件裝 禮物換一隻
其實只抽一隻就ok
+13-14只係回多少少血既分別
影響係有 但唔大
同埋記憶中係落雙防
果4%回血量應該都只係頂多一兩下
+15擊殺回血
修女白魔太多 秒到都無乜機會回到

同埋近幾期韓伏已經收緊皮
除非係課長/歐洲人/強迫症患者/追頭50內
否則我個人覺得無乜需要抽太多
抽3件裝仲難過你抽1隻助手
Thx
冇練奶盾

起大天係咁俾人虐

等緊抽爆魔法少女
星期四更新後會出靈魂裝備選擇卷 2千萬金一張
宜家打唔爆看板根本升唔到上去 成日卡係藍寶1 有無高手教路
利申無修女同夏娜 +12白魔自殺 聖杯六蘿配達非又捉唔好順序 如果看板尾動 白魔1動 達菲2動對無看板既陣又gg
巴巴拉
又唔想專登退場角練 睇黎要等泡泡糖
炮娘射唔穿板 好似係
我都係聽巴哈啲人講 唔知好似係要聖杯雙buff
轉巴哈
黑劍
滿等 攻擊力2184 血量4446 基礎防禦10% 暴擊率65% 暴傷75%
1. 減傷70% 每次攻擊消耗50%現有生命 防禦+35% 詛咒65% 紅翅膀
2. 無視防禦(不是真傷、打不死迴避盾) 生命殘存率*攻擊力*450%額外傷害
3. 開局暴傷+125% 每回合+10%(50回合) 開局攻擊力+100% 每回合+5%(50回合)
4.覺醒不變

屁股 支援力改204.5%
1. 支援力x80%攻擊力 支援力x35%暴率 支援力x100%暴傷 (無法使用移除技能解除)
(總共給163.6%攻擊力 71%暴率 204%暴傷)
2. 給予隊友支援力x48%的防禦 (能被解除)
3. 給予綠人(16回合)支援力35%的減傷
4.覺醒綠人 受到傷害減少65% 每回合恢復24%最大生命
團戰對到一團

等輸
魔法少女符文點配
同埋係咪+12以上先出到場?
一團其實都係hea打
大家友誼萬歲,齊齊打分換野
雙血可以擋狐狸 無聖杯既白魔 雙防擋修女 男魅 睇下你想佢防咩啦

我自己覺得+12個盾耐啲 +14續戰力強啲 但你頭2輪唔係比修女捉到就係比白魔打死 我自己加12就夠
新手 冇首抽
依家好似冇得咁易刷 要慢慢打
刷無頭起手要返咁上下耐性
一血一防點睇
岩岩試下整符文3萬血 36防
PS: 未升技同抽唔到助手 (300金卷)
我都係一血一防試緊水溫
都係抽唔到助手 而家+9
被動技回血回1%好少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞