[I/A] [韓/日/亞/台] Brown Dust (46) 聯動“關於我轉生成為史萊姆” 六魔助手登場 入坑好時機!

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
thanks 巴打
好詳細
要三萬六石先加到十二 放棄
做咩放棄,我揸住2萬石諗住抽到4隻
溜咗講用名譽可以換一隻助手(好似係5萬)
每個月可以換一隻5萬名幣既sup
無課印象中好似每個月都有1萬石左右 (計上咗軌道後)
助手可以農一隻,所以實際上抽一隻就可以上+12
邊到有得睇遲下咩換
咁神秘粉有無得換六魔助手/傳說書
舊既更新情報
一係入舊伏睇

神秘粉仍然係換體/垃圾
爬過文 聽講要無課三個月先攞到一隻
養生遊戲
手唔臭一日都三隻
新手一問
我有張四星卷
打搬運,應該換牛定綠劍?
隻無頭都被秒殺
唔洗咁耐
我只掛星期日大天
唔掛小天
會戰輸過唔知幾鋪
0>5萬都係個半月左右

不過新手唔洗太急買依隻
留/換其他
都要六星先高分
綠劍有80防再自己裝粒符就夠
代朋友放日服帳,$2000可少議

Tg:https://t.me/JJming
刷左幾日 先中夏娜
31號係咪繼續重刷到有無頭?
買一個會更好
https://youtu.be/LHO5F9LVD1I
Saber唔係配黑修女 走去配隻機械人
個陣容都幾靚
但係搵隻機械人做助手真係
買初始?
我之前買左個無頭+夏娜首抽 打左D主線 儲左2萬石 但我買左另一個AC 你要唔要買
【台服招生】我地公會同另一公會組成一二會同盟啦, 宜家係度聯合招生!

一會名稱: 香港人撐廣東話 (主收肯一齊玩公會戰的)
二會名稱: 香港非裔圍爐區(休閒向,新手都可以加入)

收人詳情如下:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=32104&snA=6617&tnum=1&subbsn=3

雖然我地唔係一線公會,但係就有班好兄弟肯趕返黎一齊玩公會戰,有時都幾好玩幾刺激架!

無論想加入一或二會,都可通過Line ID: herofriends 申請。
仲有五次傳說傳授未用
我好唔好將修女轉去骨奶
咁聽日可以去到+9
依家修女+3都係用黎擺同打下世界王
求意見

個31號活動好似未見有出現?
[日伏] 頭十公會收人 lihkg2 收1-2人
每日都光復香港 時代革命
長期頭十拿古幣 專打藍屍
要有能力跟圖3星
屌打公會班課王六魔+15
有意請加line id: mescora_mam
2會仲收唔收人
等陣去抽兩隻修女助手返黎 然後用5萬榮譽幣換多一隻修女助手 跟住將正太+6轉曬比修女 修女就可以+12啦
骨奶+3留住仲有用的
更新後先出 等1630 如無意外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞