[I/A] [韓/日/亞/台] Brown Dust (46) 聯動“關於我轉生成為史萊姆” 六魔助手登場 入坑好時機!

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
白魔正
雖然我升咗修女同魔蘿
扮忙唔出手都好過狂食蛋
扮工師
抽滿四助手大約要幾多鑽石?
九號要抽滿兩隻 諗住課幾多石
80抽保底助手
抽4隻=80X4=320抽
600石有11抽
320/11=29.0909090909次
29X11=319抽
所以抽齊4隻要29X600+60(單抽)=17,460石
兩隻都齊4隻助手=17,460X2=34,920石
巴打我覺得你計錯數
十抽四助手 總供20抽就抽哂8隻助手畢業
台服回坑 之前冇刷首抽玩左一星期
7日任揀左看板娘
之後第一次儲夠千五傳說幣換左骨奶
開始有d後悔 見大家都揀白魔多
黎緊30日任果1500傳說應唔應該再揀骨奶升技 定白魔或者蘿 (少課)

橫掂個ac咩都冇
重新玩揀白魔好過
修女或者白魔好似好d 你好似無乜打手
課左月包
奶我用住聖杯先
五星得九尾同明好像叫好少少
換完骨奶就後悔😂
咁樣換白魔好似好d 我冇咩法勁
巴打你都計錯咗
其實單抽8下,即係60+54*7=438石就畢業
btw 舊池助手保底100抽 所以
你都無計每日首抽免費 所以7張金卷抽完
如果你有課月卡 6張就得啦
咁計落分8日抽 1石都唔駛
骨奶新手唔岩用 佢係用來打爆百防打手 低階競技場角色都練唔好唔好話有幾多隻百防打手
我一開始唔知 唯有再抽
弱者先用骨奶
agger
【台服招生】我地公會同另一公會組成一二會同盟啦, 宜家係度聯合招生!

一會名稱: 香港人撐廣東話 (主收肯一齊玩公會戰的)
二會名稱: 香港非裔圍爐區(休閒向,新手都可以加入)

收人詳情如下:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=32104&snA=6617

雖然我地唔係一線公會,但係就有班好兄弟肯趕返黎一齊玩公會戰,有時都幾好玩幾刺激架!

無論想加入一或二會,都可通過Line ID: herofriends 申請。
垃圾驚 15000鑽 90金卷 2保底助手
300卷 2000鐮 助手各4
150金,100傳說,一個助手都出唔到,只得垃圾5星
巴哈又有花生食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞