[I/A] [韓/日/亞/台] Brown Dust (46) 聯動“關於我轉生成為史萊姆” 六魔助手登場 入坑好時機!

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
分分鐘等撚到下次更新即係14號我預左由藍寶石跌到白金賠償我覺得一定會賠足但最緊要10次傳說角傳授活動無講到點處理,今次pr處理得好撚差
達菲或香口膠妹
已經自動計落下次
貴婦而家仲升唔升得過
pr weekend要放假,理9你
同問 隻勒內有+15好似抵用過貴婦
但貴婦有綠人
大家真係唔洗屌 佢實賠足比你 我好羨慕an狗
2隻都升得過
揀1隻升就升勒內先
成件事係一場陰謀嚟
請問各位巴打
官方會根據什麼來判定你是否an玩家 因為我一直用開ios 但最近轉了an 不知官方會否將我判作an玩家給予賠償
根據登入紀錄
唔該巴打先
咁大獲如果有an嘅登入紀錄 咁仲當唔當我係an玩家?
同埋登入紀錄係指未出事定出咗事?
因為我成日用ios但好少用an
■ [全體補償]
- 發送對象 : 所有帳號 (安卓與iOS)
- 發送時間 : 於安卓平台上架的當日起,以登入領取獎勵的方式發送。(每個帳號限領取1次/領取期限為1週)
- 上架延遲補償 :
鑽石1,000
馬蹄1,500
金幣50萬
高級契約書20
一般契約書100
指揮劍100
新星指揮劍100
古代鑄幣20
神秘粉末5,000
靈魂碎片15,000
任務點數100
傑格林傭兵碎片100
凱蘭傭兵碎片100
阿納斯傭兵碎片100
5星助手傭兵禮物選擇券(20個)x1
紅色史萊姆女王x3
上級覺醒水晶150/中級覺醒水晶200/下級覺醒水晶300
傳說契約書10x(總延遲日數)
高級契約書10x(總延遲日數)
公會戰勝利獎勵1x(總延遲日數)

■ [#安卓系統]
- 發送對象 : 於9/30 ~ 10/31期間有以安卓系統登入遊戲的紀錄,並且從11/1的04:30(UTC+9)開始至最終維護結束止無遊戲登入紀錄的安卓玩家。
- 發送時間 : #11月14日(四)維護時統一發送
- 上架延遲補償 :
[1]. 包括鑽石, 馬蹄, 金幣, 高級契約書, 一般契約書, 名譽點數, 指揮劍, 新星指揮劍, 古代鑄幣, 神秘粉末, 靈魂碎片, 任務點數, 傑格林傭兵碎片, 凱蘭傭兵碎片, 阿納斯傭兵碎片, 五星助手傭兵禮物選擇券(20個), 紅色史萊姆女王, 3星升星之星(4個), 上級覺醒水晶/中級覺醒水晶/下級覺醒水晶, 符文的精髓, 魔法契約書, 支援型契約書 ...#等的每日進行項目獎勵(最多獎勵量) #將以最終無法上線的日數計算。※至安卓版本上架後,官方公告會再說明最終的獎勵數量。

[2]. #決鬥場與新星決鬥場將以前一週的結算紀錄額外進行補償的發放。

[3]. 歐洲伺服器) 因歐洲伺服器剛好遇到地下競技場聯賽的日期,因此將另外進行因無法進行聯賽的相關補償作業。

以上為本次補償方案說明,至於最終數量則需待安卓上架後依照影響日數進行計算,而屆時於上架後亦會透過公告說明最終計算出的補償數量,此點也請參考。
感謝巴打
多謝你幫我解決咗呢個煩惱
不過真係想快啲玩
btw thank you very much
有無人收Ac,an撚唔想玩了,入唔到game cap圖,基本有無頭,夏娜,骨奶都係+10,正太+6。另外有雙子+14,聖杯,萬聖,大奶盾,等等都+15
另有萬五鑽,加埋賠償應該有兩萬幾,27x卷
咪玩啦,你呢段時間登入過隻game,自然就冇左An個賠償。
明白 感謝巴打提醒
放左個AC係Android 第一次見隻Game要更新咁多日都上唔到架
一隻助手都未抽到開黎都冇用啦
既然都delay左咁耐我都唔介意等到14號或更遲補償個d高級契約書可以留黎抽魔法少女盾、冰盾同香口膠妹
新手想問下有冇排人嘅技巧
或者咩方向要跟
想問下如果我想抽助手
係咪用金卷抽客制強化就岩架啦
金卷無保底要用鑽石抽先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞