做完smile 激光矯視半年

493 回覆
18 Like 7 Dislike
雙眼都800度近視
100散光到
好想做激光
同以前唔洗帶眼鏡個舒適度有咩分別?
smile 邊間最多人讚?
有無諗過去養和做就算

應該激光矯視中心最ok既
左眼100 右眼125 25散光
做左lasik 18k$
上手術床果陣驚到仆街
想問下分幾多期俾?
想問下分幾多期俾?

打去問啦屌
12 24個月都有
巴打邊到做 尖咀間矯唔比我做 話我太淺 但我都100度遠 100度散
Smile 係矯視手術方法中 最好?

其實係外國依個技術已經有好幾年
係香港保守,要睇多啲數據安唔安全好唔好先引入
係依兩年先有
同你一樣都係半年前係同一間做左smile
唔洗戴眼鏡嘅感覺真係好爽
但我而家左右眼有d唔平衡
右眼睇近野比左眼濛但睇遠野就比較清
不過唔影響生活 都係小問題

你做手術每隻眼hold住望二十幾秒會唔會乾嫁

麻醉左之後 隻眼唔會太有感覺
同有野定住隻眼唔比你眨眼

覺得呢part好恐怖咁 平時帶開con 5 6秒唔眨眼隻眼已經乾

訓到上去無諗咁多 我做舊式果隻即係要開角膜 開左角膜之後好似係咁流眼水 同埋姑娘會補眼藥水 所以做果廿幾秒都唔覺眼乾

開眼角膜好驚
麻醉過後個幾日會唔會眼痛
巴打邊到做 尖咀間矯唔比我做 話我太淺 但我都100度遠 100度散

激光xx中心 中環做
聽過角膜太薄唔俾做
未聽過太淺

激光xx中心 中環做
聽過角膜太薄唔俾做
未聽過太淺

100度真係算淺,根本唔影響平時生活
我個fd百零度近視,從來唔戴眼鏡

激光xx中心 中環做
聽過角膜太薄唔俾做
未聽過太淺

100度真係算淺,根本唔影響平時生活
我個fd百零度近視,從來唔戴眼鏡

考緊消防冇計 唔做過唔到eyes test
做完係咪唔可以再帶con?
book左月尾做
連放11日假休息
身邊有人做完一星期都仲係唔清,要慢慢黎?
有無咩要注意 幾時先做得番gym?
日日操開野 幾激烈 高强度 半個運動員咁
book左月尾做
連放11日假休息

我做完幾日已經舉鐵
唔好撞到小心d就得
冇咩特別
開頭夜晚會有d唔清
我三個月已經完全清晒 係會愈來愈清
book左月尾做
連放11日假休息

我做完幾日已經舉鐵
唔好撞到小心d就得
冇咩特別
開頭夜晚會有d唔清

小弟番工日日對住電腦 會唔會好快近視番??
坐遠d 對1個鍾 就望街5分鍾得唔得
book左月尾做
連放11日假休息

我做完幾日已經舉鐵
唔好撞到小心d就得
冇咩特別
開頭夜晚會有d唔清

但我做完都日日對電腦
book左月尾做
連放11日假休息

我做完幾日已經舉鐵
唔好撞到小心d就得
冇咩特別
開頭夜晚會有d唔清

但我做完都日日對電腦

太陽眼鏡係街先帶?
要帶幾耐?
隻眼係咪真係要等一星期先掂得水
無得洗頭好痛苦 今日特登刪青哂
book左月尾做
連放11日假休息

我做完幾日已經舉鐵
唔好撞到小心d就得
冇咩特別
開頭夜晚會有d唔清

但我做完都日日對電腦

太陽眼鏡係街先帶?
要帶幾耐?

我戴左兩星期泳鏡 照洗
book左月尾做
連放11日假休息

我做完幾日已經舉鐵
唔好撞到小心d就得
冇咩特別
開頭夜晚會有d唔清

但我做完都日日對電腦

太陽眼鏡係街先帶?
要帶幾耐?

我戴左兩星期泳鏡 照洗

我指沖涼戴 出街太陽基本啦
台灣有無 成唔成熟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞