做完smile 激光矯視半年

493 回覆
18 Like 7 Dislike
當日登記完做手術坐係度果陣
差d驚到想走

點解 見到啲咩
通常去做洗唔洗排期等好耐
定好快有得做
通常去做洗唔洗排期等好耐
定好快有得做

好快有得做
做完點返屋企
做完點返屋企

做完其實已經開得眼
利申自己戴住黑超坐地鐵返屋企
做完點返屋企

做完其實已經開得眼

咪癲啦
做完點返屋企

做完其實已經開得眼

咪癲啦

講堅 癲乜撚野 咪信囉
各位做完既巴打 你地過左幾耐先完全望得清楚(即係冇哂啲炫光,濛果啲)??

岩岩做完一個星期
會唔會成日眼乾?
影唔影響到D眼水?
875近視+200幾散光做完可唔可以變曬0?
我都係岩岩好半年 每日返朝9晚6 隻眼都會好攰 因為本身有乾眼
黎緊可能係中大眼科做,有冇巴打做過?
各位做完既巴打 你地過左幾耐先完全望得清楚(即係冇哂啲炫光,濛果啲)??

岩岩做完一個星期

我三日後已經高清
做完點返屋企

做完其實已經開得眼

咪癲啦

講堅 癲乜撚野 咪信囉

咪係,癲乜尻,我做完smile都係帶返副超自然返屋企,又唔係盲左
我有野想問,話說我做完smile已經兩個星期,但發覺好似訓教訓極都唔夠,差唔多一日訓足12粒鐘以上,一望電腦/溫書 耐d隻眼就會好攰好攰要訓教,想問要訓咁耐教係咪正常,都已經做完兩個星期既時間,好想快d到下星期覆診問下醫生咩事
我有野想問,話說我做完smile已經兩個星期,但發覺好似訓教訓極都唔夠,差唔多一日訓足12粒鐘以上,一望電腦/溫書 耐d隻眼就會好攰好攰要訓教,想問要訓咁耐教係咪正常,都已經做完兩個星期既時間,好想快d到下星期覆診問下醫生咩事

同埋果陣攰唔係身體果種攰,而係好明顯既眼攰,唔知樓主明唔明
當日登記完做手術坐係度果陣
差d驚到想走

點解 見到啲咩

係等果陣好驚姐,我做果陣都好驚但都頂硬上

我都係咁 望一陣野就好攰

我都係咁 望一陣野就好攰

巴打你做左幾耐想召喚樓主上水問下做左半年係咪就會冇左呢種情況
同樓主一樣,做黎考消防
本身右眼600
左眼550
然後各有散光幾十度
2年前做,3萬$
同樓主一樣,做黎考消防
本身右眼600
左眼550
然後各有散光幾十度
2年前做,3萬$

做完之後對眼要抖幾耐先唔會再咁攰
我做左兩個星期對眼都係keep住好攰
邊間手勢會好d?
想做
邊間手勢會好d?
想做

我就香港激光嬌視中心(尖沙咀店)做既
其實邊間做都冇咩所謂
最緊要做smile果隻
lasik風險真係好大
割20mm你都咪話唔怕
有冇人答到我做完smile幾耐隻眼先復原返晒依加一日訓12粒鐘隻眼都係好撚攰
已經過左兩個星期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞