做完smile 激光矯視半年

493 回覆
18 Like 7 Dislike

想知
推一推

我就黎去中大做, SMILE 21. 5k未連藥同覆診, 有冇巴絲試過分享下??

中大有得做 校友有冇折

就咁睇 會唔會係比學生用自己黎學野同做實驗

可能係講野呢個

間野係旺角東

係, 就黎做, 好撚驚

琴日做完

感覺如何? 做左幾錢?

想知
推一推

我就黎去中大做, SMILE 21. 5k未連藥同覆診, 有冇巴絲試過分享下??

中大有得做 校友有冇折

就咁睇 會唔會係比學生用自己黎學野同做實驗

可能係講野呢個

間野係旺角東

係, 就黎做, 好撚驚

琴日做完

Detail?
14年做左smile
係中環新世界中心做,都係覺得夜晚玩電話會好眼乾,冬天都係會特別好覺得好睛乾...
上youtube睇過啲手術片,你就會寧願比多幾k做smile都唔會做lasik
琴日做完smile
好輕鬆 乜事都無
好想做但睇到條片 4分幾開始果度又淆淆地
https://youtu.be/ounWODHg9bs

佢係隻眼度抽左d乜撚野出黎?
今日詳細驗眼
book左後日做smile
無睇過片,到而家都唔緊張,心情異常平靜
覺得到時會驚到瀨屎

btw幫我check眼個個係鄭醫生,做個個係咪都係佢?
我感覺佢好似幾好人,之前睇幾個post巴打對佢評價好似都唔錯

應該係smile
佢唔知打完激光之後有層唔要既物質要抽出黎
個名叫矯視透鏡
琴日做完smile
好輕鬆 乜事都無

其實做個陣係咪咩都望唔到
除左一開頭個綠色點之外

開始驚
今日詳細驗眼
覺得到時會驚到瀨屎

我感覺佢好似幾好人,之前睇幾個post巴打對佢評價好似都唔錯

帽事既
今日詳細驗眼
覺得到時會驚到瀨屎

帽事既

其實一件3萬都幾好賺,我就咁睇一個上就都成三十幾個人等住詳細驗眼
留名

應該係smile
佢唔知打完激光之後有層唔要既物質要抽出黎
個名叫矯視透鏡

應該用laser 界完之後 拎返出黎
琴日做完smile
好輕鬆 乜事都無

除左一開頭個綠色點之外

開始驚

可以咁講 一開始做一隻眼 打大約20秒激光 頭10秒度有綠色點 之後就無 跟住會見到白色一片 之後會見白色光 果陣醫生應該拎塊野出黎 成個過程唔洗5分鍾就做完 係有小小緊張既不過
琴日做完smile
好輕鬆 乜事都無

除左一開頭個綠色點之外

開始驚

可以咁講 一開始做一隻眼 打大約20秒激光 頭10秒度有綠色點 之後就無 跟住會見到白色一片 之後會見白色光 果陣醫生應該拎塊野出黎 成個過程唔洗5分鍾就做完 係有小小緊張既不過

好撚驚呀
巴打係咪手術同覆診都拎病假
我都做左smile年半
做完之後果日一開眼己經覺得個世界唔同左
不過最後隻左眼好似有返幾十度近視
琴日做完smile
好輕鬆 乜事都無

除左一開頭個綠色點之外

開始驚

好撚驚呀
巴打係咪手術同覆診都拎病假

右眼近視1200,唔知做唔做到smile
聽日就係啦
點睇咁多醫生戴眼鏡 ?
上星期做完 舊果隻
香矯做 ...做左18500

做左感覺幾好 好舒服 係對眼比較乾
香矯做完兩星期,兩隻眼零度

巴打係咪smile 我今日係做完第3日

但隻眼睇野仲係有散光咁
我覺得近視應該清哂,係睇d細隻既字野個陣會散開睇唔清

我想問係咪正常架 佢話要一段時間視力會慢慢變好
定其實我清唔哂散光

但隻眼睇野仲係有散光咁

定其實我清唔哂散光

視力係完全唔影響正常生活,只係同以前帶眼鏡比就好似睇野模左咁

醫生話正常3個月內會慢慢好 但我好擔心
上星期做完 舊果隻
香矯做 ...做左18500

做左感覺幾好 好舒服 係對眼比較乾

點解有新唔做
風險細好多

但隻眼睇野仲係有散光咁

定其實我清唔哂散光

頭幾日情況同你一樣,一個禮拜後逐漸恢復,到第二個星期已經清哂,所以唔洗擔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞