做完smile 激光矯視半年

493 回覆
18 Like 7 Dislike
我做左5年, 饒醫生幫我做

唉, 後遺証開始多, 夜晚係房唔開燈接近看唔到野

夜晚渣車好辛苦

未做真係諗諗先

有冇人做過epilasik

夜晚渣車好辛苦

未做真係諗諗先

5年前應該未有smile喎...至少係香港冇
旺角惠豐 (清晰微笑激光矯視中心)
香港激光矯視中心
香港眼醫專科

究竟呢3間做smile邊間好d

我自己係惠豐同香港激光矯視中心聽過講座,惠豐個女醫生雖然幾靚,但好似太後生冇乜經驗咁,香港激光矯視中心個感覺專業dd,但係貴差唔多2000銀

夜晚渣車好辛苦

未做真係諗諗先

提左你地, 我講緊係之後個後遺証

我做LASIK, 不過smile 同LASIK後遺証都係一樣

當然你可以話少少問題實有

但夜晚睇野差左呢個係事實

夜晚渣車好辛苦

未做真係諗諗先

我做LASIK, 不過smile 同LASIK後遺証都係一樣

🤔你似係少數例子

夜晚渣車好辛苦

未做真係諗諗先

🤔你似係少數例子

但日頭睇野仲係好HD

唯有咁諗

夜晚渣車好辛苦

未做真係諗諗先

🤔你似係少數例子

但日頭睇野仲係好HD

唯有咁諗

其實我都覺對光需求大左
但無去到夜盲程度,巴打係咪本身有

夜晚渣車好辛苦

未做真係諗諗先

🤔你似係少數例子

但日頭睇野仲係好HD

唯有咁諗

其實我都覺對光需求大左

但係整完lasik 先明顯左 ...
想問下通常smile由第一次去做檢查/聽講座開始
最快幾耐排到做手術
比較想知香港激光矯視中心同中大果間

幾日就得

幾日係邊間
最快幾耐排到做手術

幾日就得

幾日係邊間

香激

夜晚渣車好辛苦

未做真係諗諗先

🤔你似係少數例子

但日頭睇野仲係好HD

唯有咁諗

其實我都覺對光需求大左

但係整完lasik 先明顯左 ...

我本身無 所以唔到睇唔到野既地步
洗唔洗食藥?
最快幾耐排到做手術

幾日就得

幾日係邊間

香激

咁過幾日睇下先
中大果個打左成個月都未同我約時間檢舉
最快幾耐排到做手術

幾日就得

幾日係邊間

香激

咁過幾日睇下先
中大果個打左成個月都未同我約時間檢舉

大學/威院幫你做都驚啦

隨時叫學生黎
星期一做
香港激光矯視中心
香港眼醫專科

究竟呢3間做smile邊間好d

我自己係惠豐同香港激光矯視中心聽過講座,惠豐個女醫生雖然幾靚,但好似太後生冇乜經驗咁,香港激光矯視中心個感覺專業dd,但係貴差唔多2000銀

香港激光矯視中心
香港第一間買同做smile嘅中心, 其他中心都係用佢啲數據做樣本同去個到上堂

用雙倍人工請咗香港激光矯視中心嗰班視光師同埋姑娘過去

香港眼醫專科
畀錢同事幾隻眼啲教授同啲學生上堂

條路自己揀仆街唔好喊, 呢啲眼科手術醫生經驗其實冇乜所謂最主要係部機嘅數據準, 成個手術 個醫生淨係負責扯你嗰塊眼角膜出嚟,係咁多, 其他部機做曬

利申:其中一間前員工
其實聽個講座有冇用
其實聽個講座有冇用

有啲聽完有折比返你 同埋 聽前有簡單檢查 睇下你隻眼岩唔岩做smile/lasik
其實聽個講座有冇用

有啲聽完有折比返你 同埋 聽前有簡單檢查 睇下你隻眼岩唔岩做smile/lasik

巴打
其實聽個講座有冇用

巴打

因為我岩岩聽完冇耐先知 後日做詳細驗眼
講座果個係初步驗眼 未必準 但大約知道你幾度 有冇散光同弧度幾多
做完睇二日 叫睇返7-8成野 簡單wtsapp都覆到睇到 但遠野仲會濛
做埋詳細檢查 星期一就做LASIK
佢話做完要戴住眼罩走 係咪迫鳩人做smile先咁講
做埋詳細檢查 星期一就做LASIK
佢話做完要戴住眼罩走 係咪迫鳩人做smile先咁講

巴打係今日檢查
下星期一就做?
做完睇二日 叫睇返7-8成野 簡單wtsapp都覆到睇到 但遠野仲會濛

simile定lasik?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞