做完smile 激光矯視半年

493 回覆
18 Like 7 Dislike
做左要去覆幾多次診?想做要計時間
同埋有冇夜盲呢d後遺症 想做入境或者海關 驚奶野
使左幾錢

二萬五

依個價去到養和做啦
使左幾錢

二萬五

依個價去到養和做啦

養和 都唔係smile
會遊說屋企人俾錢我做
我都三個星期前做左
依加兩隻眼都0度
驗眼睇數字果到望到1.2
不過睇野好似仲有少少少少霧氣同炫光

原本兩隻眼都3xx度同2xx散光
巴打可唔可以pm啲詳細資料 有興趣想做 麻煩哂你
手術前會要你先著手術衫
之後有靚靚護士幫我滴眼水
入到白色既手術室,就見到有四個人,包括醫生
係道等緊你
佢地會叫你訓上去部機上面
當部機郁個時,我心諗會唔會送左我返未來
感覺上上左太空倉既感覺

手術大約五分鐘搞掂
每隻眼做23秒,但隻眼要望實粒綠點唔比郁
郁左部機就會停,停左唔知會有乜後果
做完醫生會做檢查,如果差小小會再上過去執返啲手尾
出手術室之後就休息一陣
休息完就比錢,走得 聽日見醫生
做完要返屋企訓教 訓足全日,等做傷口埋得快啲靚啲
就係咁
lm 右眼700 左眼650 近視
手術前會要你先著手術衫
係道等緊你
感覺上上左太空倉既感覺

手術大約五分鐘搞掂
出手術室之後就休息一陣
就係咁

我都想做 想知多d detail

Pm你ok? I
使左幾錢

二萬五

依個價去到養和做啦

衝出黎柒
巴打幾多歲?
使左幾錢

二萬五

依個價去到養和做啦

養和冇smile 做
如果你覺得養和宜個名安心啲緊係去養和做啦。
問過醫生朋友,都係用同一部機,旺角做萬幾,
養和兩萬幾。各位自己諗啦
使左幾錢

二萬五

依個價去到養和做啦

衝出黎柒

手術既過程會唔會好似牙醫咁 見到d刀 / 聽到d好恐怖既聲 , 會唔會覺得痛, 有冇麻醉?? 想去做, 因為準備去考紀律部隊, 隻眼近視散光同你之前差唔多
巴打幾多歲?

21歲
手術既過程會唔會好似牙醫咁 見到d刀 / 聽到d好恐怖既聲 , 會唔會覺得痛, 有冇麻醉?? 想去做, 因為準備去考紀律部隊, 隻眼近視散光同你之前差唔多

考警察就唔好做啦
有啲機器郁既聲,同高頻率既聲
放心見唔到刀嫁
手術前會要你先著手術衫
係道等緊你
感覺上上左太空倉既感覺

手術大約五分鐘搞掂
出手術室之後就休息一陣
就係咁

我都想做 想知多d detail

Pm你ok? I

可以呀
7百幾度,散光百幾,做唔做得?

激光射你隻眼果陣會聞到燶味
做激光可唔可以請Sick Leave

什麼黎?講唔講得嫁
巴打幾多歲?

21歲

咁早就去做?
聽人講話最少25去做會好d
眼科醫生自己都唔做
因為而家人太長命,又成日玩手機
老左好易有白內障
如果而家做左激光,老左又要做白內障
對眼未必頂得順再開多刀。
我今個星期都做左,感覺良好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞