做完smile 激光矯視半年

493 回覆
18 Like 7 Dislike
如果份工成日要對太陽可唔可以做架
做之前有冇飛蚊症?
做之後仲有冇?
其實我都唔知激光矯視解唔解決到飛蚊 只係想問下

冇記錯既,激光矯視係解決唔到飛蚊症
有其他方法醫
做完可唔可以做劇烈運動eg 打拳,踢波
如果份工成日要對太陽可唔可以做架

我就做完對眼怕曬左,所以書包長期放逼超傍身。
一見猛太陽對眼就唔舒服,之前唔會。
但普通日頭可以接受
巴打介唔介意講share旺角個間既資料出黎, 我想比較下

因為之前有搵過一間, 係fb 廣告搵到既, 好似都幾多明星去做過
http://www.hklasereye.com/btc/operation_payment.php

你做個間萬幾, 呢間成3萬

我做兩萬五
佢做優惠個期做

原來一樣

我都係依間 不過係王醫生
做完可唔可以做劇烈運動eg 打拳,踢波

我經常做劇烈運動,冇乜事
由搵到間野開始 到排期做手術嗰日用咗幾耐時間?
同樓主一樣 都係想考消防所以做
不過我係做舊式果隻

港龍?

什麼港龍?
我指舊式係傷口大d 傷口埋口係耐少少 做左18000蚊
想做,但怕老咗之後啲副作用搵上門。
Smile半年+1
同樓主一樣 都係想考消防所以做
不過我係做舊式果隻

港龍?

什麼港龍?
我指舊式係傷口大d 傷口埋口係耐少少 做左18000蚊

圈卓榮?

識別朋友
做完有冇得戴大眼仔
我700度仲可唔可以做
由搵到間野開始 到排期做手術嗰日用咗幾耐時間?

九月開始做功課,問朋友
十月尾報十一月頭做
因為十一月報就無優惠
http://hklasereye.com/btc/temp_news4.php

劉醫生幫我做嫁

劉醫生
做完洗唔洗抖幾耐咁?
聽朋友講做舊個隻要抖一日唔開得眼

成日講老左副作用點點點 但根本人老左眼都會老化
做緊嗰陣唔會唔會忍唔住眨眼
做完洗唔洗抖幾耐咁?

因人而異,對眼自己既,我怕死抖多日
做緊嗰陣唔會唔會忍唔住眨眼

唔會有架撐開你隻眼
做完洗唔洗抖幾耐咁?

醫生會叫你做完訓成日 係行路先開少少眼
做完洗唔洗抖幾耐咁?

我做完之後衝返屋企瞓一晚 第二日起身診完診就打機

成日講老左副作用點點點 但根本人老左眼都會老化

四,五十歲對眼就會有問題
因為有老花
左眼800幾 右眼700幾 兩隻都200度散光 好深 好想做 今年21歲做得未?聽講要過左25歲先做得?
左眼800幾 右眼700幾 兩隻都200度散光 好深 好想做 今年21歲做得未?聽講要過左25歲先做得?

其實我見自己好幾年對眼都無乜深到,先去做。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞