做完smile 激光矯視半年

493 回覆
18 Like 7 Dislike
手術既過程會唔會好似牙醫咁 見到d刀 / 聽到d好恐怖既聲 , 會唔會覺得痛, 有冇麻醉?? 想去做, 因為準備去考紀律部隊, 隻眼近視散光同你之前差唔多

淨係見到醫生 護士 激光部機 綠燈
會聽到醫生把聲 部機會講section on同section off 好似
唔痛 直情冇任何feel
兩隻眼近視接近1000度,散光200度仲可唔可以做?
LM一直好想做
唔知幾歲做好
18,9歲做唔做得
呀爸話眼球未定 叫我遲啲先
好想做 600度 戴咩con都刮眼 孤度比常人細
手術既過程會唔會好似牙醫咁 見到d刀 / 聽到d好恐怖既聲 , 會唔會覺得痛, 有冇麻醉?? 想去做, 因為準備去考紀律部隊, 隻眼近視散光同你之前差唔多

激光射你隻眼果陣會聞到燶味

我聞唔到,但醫生話會有小小
早做早享受,遲早貼難受,做左一個星期暫時都冇副作用

淨係見到醫生 護士 激光部機 綠燈
會聽到醫生把聲 部機會講section on同section off 好似
唔痛 直情冇任何feel

睇完你講,馬上回憶返
準備去做 留名
手術前會要你先著手術衫
之後有靚靚護士幫我滴眼水
入到白色既手術室,就見到有四個人,包括醫生
係道等緊你
佢地會叫你訓上去部機上面
當部機郁個時,我心諗會唔會送左我返未來
感覺上上左太空倉既感覺

手術大約五分鐘搞掂
每隻眼做23秒,但隻眼要望實粒綠點唔比郁
郁左部機就會停,停左唔知會有乜後果
做完醫生會做檢查,如果差小小會再上過去執返啲手尾
出手術室之後就休息一陣
休息完就比錢,走得 聽日見醫生
做完要返屋企訓教 訓足全日,等做傷口埋得快啲靚啲
就係咁

巴打可唔可以pm間野個名比我?
使左幾錢

二萬五

依個價去到養和做啦

柒少陣
想做 ,咁有無啲野撐住眼皮?

利申過千度
兩隻眼近視接近1000度,散光200度仲可唔可以做?

唔好諗啦快啲做啦
係咪要望住啲醫生係你眼前整野?
想做 ,咁有無啲野撐住眼皮?

利申過千度

唔會,只係好似遲咗磨砂Mon貼
散光度幾百度做唔做得架?
巴打介唔介意講share旺角個間既資料出黎, 我想比較下

因為之前有搵過一間, 係fb 廣告搵到既, 好似都幾多明星去做過
http://www.hklasereye.com/btc/operation_payment.php

你做個間萬幾, 呢間成3萬
係咪要望住啲醫生係你眼前整野?

係,有小小feel到佢搞緊你隻眼
但係唔痛既

因為之前有搵過一間, 係fb 廣告搵到既, 好似都幾多明星去做過
http://www.hklasereye.com/btc/operation_payment.php

我做兩萬五
佢做優惠個期做
使左幾錢

二萬五

依個價去到養和做啦

柒少陣

同樓主一樣 都係想考消防所以做
不過我係做舊式果隻

我做兩萬五
佢做優惠個期做

原來一樣
同樓主一樣 都係想考消防所以做
不過我係做舊式果隻

港龍?
做之前有冇飛蚊症?
做之後仲有冇?
其實我都唔知激光矯視解唔解決到飛蚊 只係想問下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞