[突發]香港籍 Year 1台灣留學生俾大陸人打 破壞

890 回覆
802 Like 12 Dislike
push
搞大佢,台仔會幫你架啦
你學校叫你息事寧人你就做?林鄭叫你收皮加埋14億大陸9我地都未驚你驚嗰19幾個大陸人?報警啦屌,反正間學校都垃圾,最多你返香港讀IVE,入OU,入shape都好過入呢間垃圾啦
上面教晒你做,你個fd都仲唔做,任俾人恰你盞俾人恰到退學,你煲大佢到教育部,教育部俾壓力學校,學校無得唔做野架。

乜撚息事寧人,我屌你啦
搵蘋果搞大佢 記得講佢話台灣屬於中國 記得講係義大 義聯個老細奶共架嘛做乜同學校講 直接搞死佢啦
舊生都知佢啲垃圾野
dllm驚到咁你上連登圍爐取暖咩,見到都火滾
願榮光歸香港
如果你日日宿舍外面俾大陸人圍,無人幫你 你可以點? 點解仲可以blame the victim

利申:而家攞緊cctv
台灣報上生果報,搞大佢
但佢自己都唔幫自己
我地又做到D咩?
你唔係以為當冇事發生,班友以後唔會搞你呀?
屌你驚咩9啊,最多咪退學,呢間學校好到要佢喂你食屎你仲要開埋口等佢咩?屌你真係退學你返香港前途更加光明啦驚條鐵咩
要傾計搵埋我地
我係本部stand by 叫左幾個台灣警察朋友
屌係台灣都比大陸仔搞
你個fd左膠黎?
我就唔信開拖時身邊台灣仔唔會幫手
你個fd能否比d勇氣反擊
直接話佢係中共間諜啦
中國有十幾億人 咁香港人都唔好反抗啦好無
你24小時俾人圍咩,你唔係日日縮係間房架嘛,上面教埋你用邊條點做,仲好意思話我blame the victim,我可以講你跟足上面咁做,班支那仔肯定大撚獲。

最後,做人做狗自己揀
攞完cctv 去報警 唔好再推文

呢間準備死
義守大學無記錯係響高雄市嘅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞