[突發]香港籍 Year 1台灣留學生俾大陸人打 破壞

890 回覆
802 Like 12 Dislike
9.29全球反共大遊行將以100%和理非方式遊行!呼籲各國港人響應下列造勢活動!
https://lih.kg/1578293
我諗陸生每一年唔超過5個
應該會龜縮
你個垃圾 friend 喺自由世界自甘墮落做奴才,班支那仔冇做錯到,奴才的確冇人權
點解仲問邊間,呢度咪寫咗,義守
佢地成班人輪流撕。。。
台灣蘋果
但係po 野俾人撕 反抗要比人差頸 人多蝦人少。。。仲係自由世界咩?
dllm報警啦,台灣警察同香港黑警兩回事啊,啱啱DSE出黎都唔洗咁細膽㗎,大陸狗讀唔到書先去R大學文憑,佢哋驚過你冇學位啊,你地就算退學返黎IVE都99%入到本港大學驚條鐵咩屌你
還拖打鳩佢地
簡單講
你同你fd 都係垃圾
還手又唔敢 報警又唔敢

上黎求救有撚用咩
自己乜都唔試下爭取

比兩條路你揀
一係跪係度幫人含撚
一係打撚到佢跪係度
刑法 第 3 條
本法於在中華民國領域內犯罪者,適用之。在中華民國領域外之中華民國
船艦或航空器內犯罪者,以在中華民國領域內犯罪論。

真係入罪係台灣坐架,叫你個fd唔識就搵台灣移民署幫手啦,俾埋地址你

高雄市第一服務站:高雄市苓雅區政南街6號5樓

高雄市第二服務站:高雄市岡山區岡山路115號
同佢地處理陸生既負責人投訴
唔好比學校冷處理,上次輔仁台仔老姦人,話比學校處理,最後不了了之。
學校又叫息事寧人,再加上人地19幾個大陸人呀大哥
高雄香港人係到
有冇南部手足相認
在明在暗都想做番啲嘢
你報左警,學校就無得息事寧人架
屌你唔係黎連登穩人幫手報警啊嘛,選擇離家去台灣讀書好心你就獨立少少啦,冇人真係24小時保護到你啊
Push
唔搞大佢仲危險呀
Email係度

有埋分機

Or 去佢Office搵佢
報警呀屌你,做香港人定做中國人既寵物自己揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞