[突發]香港籍 Year 1台灣留學生俾大陸人打 破壞

890 回覆
802 Like 12 Dislike
...我叫朋友去睇下,唔該師兄。
痴撚線,呢啲嘢擺上嚟真係無乜用,梗係搵議員立委搞大件事啦
嘎乜嘢
叫咗朋友去了解下
校內吹雞啦台灣人實撐你 打柒班蝗

《海外港人留學生自衛隊》
https://lihkg.com/thread/1578663/page/1

唔係話想鬧你同你個frd
但係驚驚驚乜撚都驚咁你想點?
好多你理所當然以為可以保護到你嘅嘢
到頭來其實係冇撚用,例如香港警察

呢個世界最靠得住係自己,
唔好因為「驚」而企喺度,
情緒呢樣嘢面對問題時係最撚垃圾嘅嘢,
唔好被情緒影響,你被人打,咪打鳩返佢,
人多?你一拳打落最前條友個鼻到,
屌你班垃圾一見紅,十個走八個啦已經
謹慎同懦弱係兩回事,諗清楚
可以去搵下一路支持開香港既台灣插畫家或者blogger,
inbox佢地講下件事,
借佢地既影響力煲大件事佢
例如:
爵爵 // 好色龍 // 蠢羊與奇怪生物 // 魔魔嘎嘎

怯,你就輸一世
最多咪攬炒,返香港讀HD/ASSO囉
驚條撚咩
嘎呢個比較多人知係明星蔡阿嘎
詩的咬咬嘎嘎水禽聲,露洗松陰滿院清
但香港人好少用

有五毛組織通過9up自己係外國比人打
恐嚇香港留學生咪再理香港的事
係台灣你都唔識做咁撚on9, 好難救喎大佬...
邊間撚屌大學?
不過大陸人仲多

《海外港人留學生自衛隊》
https://lihkg.com/thread/1578663/page/1

上面教晒你做,你個fd都仲唔做,任俾人恰你盞俾人恰到退學,你煲大佢到教育部,教育部俾壓力學校,學校無得唔做野架。

乜撚息事寧人,我屌你啦
如果你日日宿舍外面俾大陸人圍,無人幫你 你可以點? 點解仲可以blame the victim

利申:而家攞緊cctv
你前面d 「。。。」 搞到我覺得你好似d媽寶
睇到有少少滾滾地

係裙腳仔,睇到你用埋啲大陸字都忟忟地
支持你啊同學
一定要推到俾多D人知
最好傳到去小英度等佢合有咁多共狗搞事
同埋間大學高層做幫兇
咁都唔報警
煲到台灣 香港傳媒報
南台灣入唔入得
義守
一定要煲大佢 要啲支那人死返去大陸愛國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞