[突發]香港籍 Year 1台灣留學生俾大陸人打 破壞

890 回覆
802 Like 12 Dislike
搞大佢
sd去台灣國安局就唔關你朋友事啦
之後就係國安局執法範圍
報警解決
喺台灣都唔敢報警,唔敢搵國安局
由佢俾大陸仔打死算啦,連登仔喺香港係唔會救到你
係我就揾幾個台灣佬一齊鏟入佢個宿舍,同佢反撚轉個宿舍,要佢D功課全部痴哂係牆
你不如學下痴紙王點樣貼到剷幾個鐘先甩到
頌有呀,組返個摧建幫啦
Yr1都俾人烚,你一係挨到畢業,一係就話佢聽你係大佬
屌你叫佢同其他台灣人講 條友話台灣係中國地方
如果冇反應就轉學啦
咁撚淆底就唔好上黎開post啦 博同情咩
還拖又唔撚敢 報紙又唔撚敢
你唔係以為係連登講兩講就有人幫你下話
咪撚天真啦 係台灣讀書仲縮撚到閪咁
開名,咩學校
唔報警仲死 班大陸佬事無忌大, 隨時死左都唔知咩事, 仲有唔好比佢私了, 佢地知道受害人可以私了 一定有第二次
如果報左警有咩西瓜豆腐都叫人報到仇
push
姓張個個
俾你快左一步添
我都係住台灣,咪撚私了
有咩要幫手出聲
相信台灣的警察唔係黑警 煲大件事
post主,你同個fd驚就咪放上嚟。我唔知你放上嚟求安慰定點,講完又驚搞大件事,黑人問號,有啲嘢係要自己爭取下下問lihkg仔,俾個反抗意識我地睇下得唔得
。6月到而家9月中,仲有心態係要人湊?
絕 對 不 要 息 事 寧 人,去報警還是想辦法找議員,怎樣都好,搞大這件事。私了?擔心被趕回國吧學校還要不要校譽?要的話就好好處理這件事
不要害怕,台灣很多人都撐你們
成蝗蟲
唔好退縮
啲大陸狗見你退就仲癲
一於煲大件事 同報警
屌 其他留學生呢
唔撚打交叫咩學生
唔好忍
覆左可唔可以講聲,我想知個同學仔點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞