[突發]香港籍 Year 1台灣留學生俾大陸人打 破壞

890 回覆
802 Like 12 Dislike
Ptt 果d 台仔幾勇武
點有可能比蝗蟲烚到架
咁易放過佢地小心有第二次
房門長貼光復香港 時代革命啦
引佢出手做到佢visa 無埋爲止
啲口吻成個廢老咁
台灣可以報警,唔係香港popo
校方冇行動,咁私了啦,打柒佢老母臭閪,起佢底
其實咩叫只有一單,佢地唔當係一回事?
係咪要迫到有人死佢地先當係一回事?
咁即係要搞大件事啦
報警攪大佢 等佢地回歸中国繼續愛國
條友邊位
果個 Marco( D過氣學長)一向都企係學校果邊
而台灣人係怕事 行政單位就更加唔洗講
你報警+有傳媒報導,到時就教育部落命令,義守無得唔做野
船頭驚鬼船尾驚賊,乜撚都驚,你要告駛撚理校方咩 教撚埋用邊條都淆,自己揀和解繼續做狗無人幫到你,我勸樓主個fd都係早日退學啦,4年慢慢俾人玩。難聽都講句,抵你俾人玩,廢柴
係咪高雄義守大學?
記得一定要搞大佢 唔好縮
依個咩人黎架,咁撚廢既,係香港已經要狗,去到台灣自由既土地都要做狗?
樓主抵撚死,兇一兇俾人收皮,自己攞黎,想幫都幫唔到勸各位忘記呢件事
講真,站係間垃圾學店立場緊係水你去和解,等睇樓主過左風頭又係俾大陸人玩,樓主真係怕事又廢,正當權益都唔撚識去爭取,係台灣搞上教育部,我就唔怕大學會夠膽做d咩,做人做狗自己揀
樓主正廢物,係台灣都驚,真係好垃圾
marco乜水,想識
香港人就係多懦弱之輩,先咁多手足俾人拉
好撚多5毛開新po反擊
台灣行政部門最撚驚傳媒,輿論,教晒路都唔撚識做,無眼睇
樓主抵俾人恰
懦弱

係到話影響學校影響學校
屌你老味校譽關你撚事咩,而家你係校長要負責啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞