【解謎】遇上一個尋找秦始皇后下落的忍者

690 回覆
182 Like 5 Dislike
原來忍者本身覺得女主好男仔

唔係gay
一陣再出

唔係gay

幫你努力推

馬田 好耐無見

仲記得我
推啊
一個正評 推一下gay廉屎忽
我要正皮呀

你真係唔係我同學

真係唔係呀
唔識你真人 應該
Gay 味濃

「你真係好煩,唔想同你講野。」

「我近陣子睇Youtube......」他話未說完,我就斬斷他的對話:「你會睇Youtube?」

「......」

「好啦你講啦,見你咁可憐。」

「我近陣子睇Youtube係學廣東話呀。」

「係啦係啦。」

「睇到有個Youtuber叫Ming仔,覺得有首歌幾好聽,我唱畀妳聽。」他跪在我的旁邊說。

說罷,他真的清唱起來:「落霞於晚秋,夜蟬等白晝。
沒有聲俺,而真摯印象沒法胃漏。

淚痕需抺走,劃破無邊星宿。
就萛漆黑,再牽手直至到泳狗。」

我呆呆地望著他說:「你......真係唱得好難聽。仲要有啲唔啱音。」

「我......唱歌不嬲唔好聽。」

「不過誠意搭救啦。」我忍不住笑說。

「妳笑返就好啦。」

「我係笑你啲讀音呀,係讀聲音呀,聲音呀。」
「聲音。」他乖乖地照著讀。

「遺留,唔係胃漏。」

「遺留遺留遺留。」他像改正般唸三次。

「死啦,你啲廣東話咁,唔好同人講你廣東話嘅師父係我!」

他故作驚訝地說:「下,我已經告知所有家族的人啦。」

「去死啦你。」

我們就這樣回家。

今晚雖然不開心,但在床上想到他在客廳時,內心又有點平安的感覺。

「睡了沒?」漆黑中他忽然說話。

「做咩事呀?」我問。

「傷心的人要給予一杯熱飲料,所以我沖了一杯熱牛奶給妳。」

「......你係Sheldon Cooper?」

「我係服部凜和呀。」他不解地說。

「無野啦......多謝,晚安。」我接過後說。

「晚安。」

有你,即使在寒冬中,也讓我覺得有溫暖的感覺。
Sad味濃
到時
女主畀人中出飛 忍者默默守護
結局忍者為女主而死
女主痴返埋個賤男到
標準sad ending

會唔會係咁呀
一個正評 推一下gay廉屎忽

唔賣菊花
好好睇
好好睇

做咩蝦你男友
有人睇同正評再出啦
好好睇

做咩蝦你男友

因爲佢好gay
睇啊
live左

果然有taste,Ming仔啲片真係好高質 近排佢自己去旅行啲片真係好正 我都想周圍飛去玩
通常個女主角就係皇后後代~ 而忍者一定會死。
live左

果然有taste,Ming仔啲片真係好高質 近排佢自己去旅行啲片真係好正 我都想周圍飛去玩

佢南美嗰條好睇 睇完覺得人生一定要去馬丘比丘
live左

佢南美嗰條好睇 睇完覺得人生一定要去馬丘比丘

無錯,但語言嚴重不通 有咩事都咪話唔驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞