[沖繩] 帶住一家去藍旅行宮古島

302 回覆
22 Like 63 Dislike
唔落水應該幾舒服
唔落水去宮古島仲有咩玩
我都無落水呀
我十二月去石垣島落水都冇問題
師兄係咪幾日都係宮古?有冇去其他島?
如果回程出沖繩再搭飛機走放便嗎?
咦??唔凍咩?
勁暖
係呀,應該都方便,我見都幾多機飛沖繩
竟然
五日
18-22/12/18
頭一日涼
其他勁好天
咁都幾唔錯

好天到不得了
明明幾好睇 點解個post咁多負評
港豬post,呢個時勢去玩,預左比人屌
推post
呢個時勢由佢沉啦
我已經過左星期六日先推
未有咩心情出文,過左大時大節先
再推
10月酒店幾錢到
淡季應該唔貴既
留名等樓豬遲啲出文👍🏻
《好藍的天,好藍的海》

某親戚係一個好鍾意去海邊曬太陽,睇住浪聲,就訓教既人。上次去蜆港,玩五日,係沙灘hea足三日。
因為大家都未真正享受過個靚海灘,所以今日大家就決定就去海邊hea。

去日本當然唔少得飲牛奶啦,每一次去都會搵當地既奶試下。今次就試下呢枝宮平好味牛奶,佢係係沖澠縣產,但係唔係宮古我就已經唔太記得啦。佢淨係係激安先得買。

好有奶味,作為一個唔專業既品奶人。我會比4/5分。最後果日都有encore多枝。

之後,佢地決定買野去海灘食。酒店隔離就有間小超市,咁就求其入去行下,執下有咩食啦。但係間野真係非常local。

魔女掃把

真係買肉平過菜

同時另一個親戚又去儲開日本既神社印仔,所以佢見到有個神社叫下地神社,佢又話要去。咁順就兜去行下啦

去到點知乜都無。

都算新淨,應該大時大節都會黎呢到玩既。

真係人影都無隻,唔好話印仔。

神社附近真係完全係田,應該係蔗黎。咁當然作為大愛國既佢地,又係咁批評人地啲蔗又唔夠大碌。

中途有個宮古島熱帯果樹園既樂園既野。我地想去,但係無開。之後可以介紹下,睇書仔都好似幾好玩。

終於

黎到宮古島另一個最出名既沙灘 – 與那霸前濱海灘。個天好,啲水好,啲沙好幼。

真係好撚正呀!!!!
無論你係睇女定係睇仔,都係好正。

影左好多正野,但係就唔放上黎啦。

佢地仲未read好陽光海灘,所以又話兜下先。
估唔到有更新仲
都未打完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞