召集所有住荃灣嘅巴打吹下荃灣嘢 (2)

527 回覆
16 Like 0 Dislike
荃灣有無邊間下午茶係正

我去燉奶佬

下午茶黎講 路德圍 樓下冰室好過燉奶 我覺得

我見樓下長期多人,其實都冇食過
麗城撚點睇三期間上海野?
荃灣有無邊間下午茶係正

我去燉奶佬

下午茶黎講 路德圍 樓下冰室好過燉奶 我覺得

我見樓下長期多人,其實都冇食過

樓下個蕃茄湯同吉豬都幾好食
燉奶好難食
路德圍間雲貴x(近譚仔果間)做埋今日
仲有咩好野食
最撚憎梨木樹 偏偏就住咗入嚟
除咗訓教舒服d之外 衣食住行無樣掂
自從去過荃灣市中心 我根本覺得梨木樹無資格被納入荃灣
荃灣四處都有野食
住梨木樹想食麥記?想食似樣嘅野(和宜合道街頭食肆)?
無問題 行至少二十分鐘大斜路就到
唔想呀 入商場食快餐店啦柒頭
最撚好食係得間快餐店
想睇醫生?自己搭長途車出去啦
間醫務所長期full booking
急病上嚟去得仁濟已經無命
商場除咗零食無撚野賣
D店主個個都西口西面
因為獨市生意唔愁做
番工番學根本係人間煉獄
唔坐36號系列轉車要行半個鐘至9個字出去d多人地帶先有多d乘車選擇
車費負擔大到閪咁 去邊到都浪費晒時間係交通到 深夜真係幾乎無車返到去
紅van綠van都唔多架 局住坐龜速巴士
返工返學遠少少遲到真係唔奇
象山慘 柒木樹都慘
麻煩各位住柒木樹嘅巴打認清事實
我地住係荒蕪嘅葵涌沙漠
而唔係住繁華嘅荃灣
我下半生target就係脫離柒木樹

梨木樹潮文

痴線
Btw好多廢老

住梨木樹表示認同
食野得大家樂同茶記
9點半後完全無野食,得一間垃圾OK便利店
想出去一定要搭車出荃灣,沙田,葵芳轉車
廢老勁撚多,又多黑警
童黨雖然無以前咁嚴重,但有發生
M記,KFC係生活的奢侈品
商場又垃圾,玩的場所又無
我諗梨木樹的優點只係近城門水塘,得閒可以行下山
荃灣四處都有野食
最撚好食係得間快餐店
商場除咗零食無撚野賣
D店主個個都西口西面
因為獨市生意唔愁做
番工番學根本係人間煉獄
唔坐36號系列轉車要行半個鐘至9個字出去d多人地帶先有多d乘車選擇
車費負擔大到閪咁 去邊到都浪費晒時間係交通到 深夜真係幾乎無車返到去
象山慘 柒木樹都慘
我地住係荒蕪嘅葵涌沙漠
而唔係住繁華嘅荃灣

梨木樹潮文

痴線
Btw好多廢老

住梨木樹表示認同
食野得大家樂同茶記
廢老勁撚多,又多黑警

同時都多mk妹 我覺得空氣係真係無得彈
荃灣四處都有野食
最撚好食係得間快餐店
商場除咗零食無撚野賣
D店主個個都西口西面
因為獨市生意唔愁做
番工番學根本係人間煉獄
象山慘 柒木樹都慘
我地住係荒蕪嘅葵涌沙漠
而唔係住繁華嘅荃灣

梨木樹潮文

痴線
Btw好多廢老

住梨木樹表示認同
食野得大家樂同茶記
廢老勁撚多,又多黑警

同時都多mk妹 我覺得空氣係真係無得彈

我覺得好似好多塵

後面仲未換招牌
荃灣四處都有野食
最撚好食係得間快餐店
商場除咗零食無撚野賣
D店主個個都西口西面
因為獨市生意唔愁做
番工番學根本係人間煉獄
象山慘 柒木樹都慘
我地住係荒蕪嘅葵涌沙漠
而唔係住繁華嘅荃灣

梨木樹潮文

痴線
Btw好多廢老

住梨木樹表示認同
食野得大家樂同茶記
廢老勁撚多,又多黑警

啲人都會當/唔知梨木樹屬於荃灣區
講起我就扯火啦
商場開兩間酒樓做乜撚野 好心就執一間開m記啦
街市淨係買燒賣要十蚊 痴撚線
二座大排檔又拆左 焗人去商場果邊食野 以前牛腩河真係好好食
去沙田就方便好快既 但係去旺角就唔撚得囉 36b耐到仆街 搭紅van又貴
lm
http://m.e-zone.com.hk/channelnews.php?id=23189
愉景好似開戲院
邊到仲有位
http://m.e-zone.com.hk/channelnews.php?id=23189
愉景好似開戲院
邊到仲有位

唔知 但開多間都正嘅
Ikea快d開
德仁樓
中學好鐘意食和食

中學成撚日食荃德茶餐廳
$21ok夠飽 有成六個餐你揀
打社際就食盅飯 買夠兩個都係三十雞
飯北菇雞勁好食 仲要叫多汁
荃景圍撚
又有班友夜晚晚勁嘈
去外國讀書 識親個個都係港島
一個葵青荃灣撚都無

你外國邊度?
我喺英國唔少荃灣撚喎 (葵青就真係無 )

邊度有荃灣撚

Brighton
住喺路德圍 做乜都夠曬方便

屌你咁正

唔嘈咩但係?

路德圍單楝+1 向停車場
係嘈 非常應聲 響安 d車畀油 busking 途人大聲傾計 星期日賓賓吹水播音樂 乜都聽到
不過住慣左反而唔習慣太靜 會訓唔到

一樣單棟,向住南豐。最多係得車d引擎聲同地鐵站嘈
路德圍間雲貴x(近譚仔果間)做埋今日

我食佢都唔食譚仔同三哥 又開得夠夜
和食
川味
梨木樹二座嗰邊間天寶
麗城撚點睇三期間上海野?

冇得揀之下成日食 好一般
愉景好似開戲院
邊到仲有位

唔知 但開多間都正嘅

係真唔係呀

原來係黃百鳴呢條撚屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞