又變返歡樂抗爭mode?

904 回覆
3340 Like 147 Dislike
根本而家唱歌行動就係文宣進化,聚人+叫口號+下次活動日期
商場一個鐘頭時間根本唔係鳩唱,屌個D人根本唔係現場
講左,之前係玩膠 國歌post佔大多數,行動文宣post就少之有少,咁係叫有推?同埋叫口號 和理非遊行 連儂牆同你啲國歌撚係唔同,因為佢地唔係做緊精神勝利野
其實你係呢個POST到屌人既時間仲長過尋日唱歌

你咁撚日得閒不如推多D 行動POST 同做文宣啦

ATTENTION SEEKING無意思的
連儂牆個分別係邊?
咁十點仲叫唔叫口號呀?

等樓主endorse 呀
行動post一早出晒tg同現實世界啦,淨係識網上出post,一定冇出街望連儂牆,冇出過商場,冇試過窗邊同街邊一叫口號同文宣活動日期
成場運動已經三個月重係網上原地踏步
行動post一早出晒tg同現實世界啦,淨係識網上出post,一定冇出街望連儂牆,冇出過商場,冇試過窗邊同街邊一叫口號同文宣活動日期
成場運動已經三個月重係網上原地踏步
救命,最後戈句咪答左你囉 又問,btw覆埋你最後一次,佢地唔係做緊精神勝利野呀,國歌撚,快啲傾下下次去邊開party啦
既然你話唔係苦行,咁點解唔唱得其他歌?
文宣係度:
開媒體模式攞圖啦
[多圖高清] [不廢up] 一人一文宣行動
https://lih.kg/dRzLxS
文宣係度:
開媒體模式攞圖啦
[多圖高清] [不廢up] 一人一文宣行動
https://lih.kg/dRzLxS
不麻木
不要嘉年華
相信前線
Be water
不傳謠
不要大台
不輕敵
不失憶
不割席
不麻木
不要嘉年華
相信前線
Be water
不傳謠
不要大台
不輕敵
不失憶
不割席
屌你老母 所以咪話你歡樂抗爭囉on9仔,咁撚垃圾嘅問題都問得出,唱埋今天我啦on9,唔會再覆你呢條on9仔
至少要做文宣和連儂牆 和2200邊咆哮
開始停左落黎啦,個個掛著唱歌
日日都唱歌
變左嘉年華
行動post無晒
唱歌好呀
又唔1會比人拉
又影響唔到其他人
政府同狗最鍾意
大家繼續唱
唱唱下應該可以感化中共嘅
一定可以啦,唱歌淨化中共10月1 集中營見
我覺得行動post要加個置頂先得,根本推唔郁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞