又變返歡樂抗爭mode?

904 回覆
3340 Like 147 Dislike
傻仔成個post由頭到尾都叫你班國歌撚做啲有實際幫助嘅野呀,推行動 文宣post呀,你就淨係識得圍爐打飛機
唔講下星期日太子唱K party?
咪叫你推文宣 行動post囉,國歌撚
可以講喎,但係咪勇武抗爭期間有歡樂活動=歡樂抗爭?定係抗爭只剩下歡樂活動先=歡樂抗爭?唔好見係女人就認做呀媽
射laser都比你勇敢,至少人地敢正面挑戰班狗,唱國歌除左精神勝利仲有咩?推文宣 行動post好過啦
我都唔明果首國歌點黎?
國歌,一個國家既歌
五大訴求本身無港獨...
同埋一班人自high咁係度唱歌...
嘉年華咁好開對唔對得住死左既義士
而家連死左義士既數目都唔知
日日有人跳樓但無路祭!
分分鐘下個係你身邊既仲唱歌!
大埔有手足被人扑爆頭,另外仲有義士因爲咁而坐緊政治監同流亡海外,你就係度開party,你認為咁冇問題?
成班偽善撚,出黎唱歌當抗爭,遲早所有義士變condom都冇人理,因為輕鬆最緊要,最好唔好拉到佢地
開party係你講,你以為個活動真係唱歌狂歡?
我假設唱歌既人真係覺得首歌係國歌
啲人會用開party既心態去唱?
講到尾只係你自己唔認同和理非活動先label佢做歡樂抗爭,學你咁講抗爭者應該日日著哀衣戴白綾咁出街,唔係都對唔住啲義士啦,你話係咪先?
射完LASER就會放返哂D 義士, D 狗投降, 5大訴求都會得到

呢D 唔係精神勝利?
原來出黎係為左比人拉, 明哂
試解釋埋點解會唱無盡同數碼暴龍?同埋唱撚完一日仲唔夠?18區大型演唱會係想點?做返18區放影會個效果唔係更好?有人手有資源但就做埋啲精神勝利野

同埋依家係叫你地推返文宣 行動post,個個就話我要大家苦行抗爭,乜推文宣同行動post對你地呢班國歌撚係苦行黎?
唔願意面對人地比你勇敢咪認囉
推文宣 行動post啦 on9幾時有講過出黎係為左比人拉?
試解釋點解你唔著哀衣戴白綾咁出街?

推post同18區唱歌並無衝突
你只係自己假定咗啲人因為唱歌所以唔推post
各有各做,歡樂下無問題
拆站都唔割
點解要割唱歌
對準政權 遍地開花

姐係出黎商場唱一個鐘歌就會推唔到文宣同行動唔到?

咁10點仲叫唔叫口號?
和理非遊行仲出唔出?
咁講, 連儂牆都係廢架啦
咪答左你 我唔係叫大家苦行同推文宣 行動post囉同埋我開post戈日 出邊係大把玩膠 國歌post,文宣 行動post就少之有少,btw你肯答我點解星期日晚會唱埋無盡同數碼暴龍未?
呢家講到尋晚唱左一晚歌等如
唔再做文宣, 唔理義士, 唔理五大訴求

如果你係要苦行MODE

我同你講新屋嶺入面班手足比人打, 無啖好食
你應該好似主業會咁每日肉體苦行
唉 大家要加油!唱歌唔洗太頻密
Fighting
原來係開POST 無人理所以嬲嬲豬

SORRY 囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞