又變返歡樂抗爭mode?

904 回覆
3340 Like 147 Dislike
呢個sure,都鼓勵人做,但真心有能力嘅人唔多,而且一啲遊離分子,立場唔堅實,係需要啲on9活動去維持士氣,如果唔係影響到主抗爭路線,就算啦

而且商埸唱吓歌呢啲,可以將訊息俾到港豬,亦影響建制宣傳,唔係完全冇用
你真係好撚老定外國一定會幫手人地講兩句就打曬飛機,到真係制裁到戈時我同你道歉又點話
我岩岩一睇熱門版有一種嘔心既感覺
見到大合唱無盡就知輸左
上星期六日你入撚左青山?
2014雨傘失敗:嘉年華化
日本社運失敗:苦行式、過度批判同行者

歷史教訓我地任何一邊去到極端都係唔好
我地要保持清醒,我明你屌乜,但我未朋見到去到你講咁差,反而見到香港人既民族意識形成緊(中共最驚)
所以軟硬都要有,軟可以俾自己人回血加士氣,硬就對準政權打
中共唔血腥鎮壓係因為啲錢係晒我地度咋
因為無義士捨身爆新核彈
希望等陣毛EE有核彈
我都有咁既感覺 各位 推下行動/策略po啊
我都明白
不過太緊張會步日本社運失敗後塵
有時適量調節係好事

星期日遊行呀
呢樣嘢都係行動嘅一種 要俾所有人知道無人灰心無人諗住放棄 同雨傘真係唔同
所有事情、目標可以同時實現
只要有實質行動
勇武被人拉左好多啦
學生妹都做到 仲好自然
制裁黨鐵 你我有責
https://www.facebook.com/cleanhk/

借一借位,岩岩見有個叫「光復香港」既fb page
內容好藍。 大家要睇一下。
你咪撚on9啦 睇到自己咁高
D勇武連黑警一條毛都傷唔到,真係傷到對家一出武器又係輸,只行武力抗爭根本就必敗

點解香港可以撐到今日呀?因為香港唔同新疆,香港有國際地位,有好多大國望實,無論文武抗爭都上到國際新聞
你面對緊既係極權中共,只靠200萬人,你覺得中共會怕你?新疆無論地面積同人口都多香港好多好多,初時亦有武力抵抗,但都好快收左皮

香港人係聰明既,咩都要試下,唔好限制自己
當年企前線真係嬲撚到震
ok
推文宣 有用post啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞