又變返歡樂抗爭mode?

904 回覆
3340 Like 147 Dislike
今舖長期抗爭,硬係有人要咁心急想推人去死咁平日想有咩行動先?得個屌字,首國歌俾啲時間普及下又有咩問題,先唱咗1定2日,就俾樓主屌快樂抗爭,係日平日都要打先?又唔撚係真打,鑊鑊都係捱打加俾狗拉,平日練武搵藍豬練下經唔係仲好?

[更新]香城Online轉守為攻游擊策略以及裝備自己方向
https://lih.kg/1542671

而家根本應該和理非活動做面
勇武行動以小組地下進行為佳
要知道,勇武點進化都唔會幾個月內進化到畜龍嗰啲訓練咗咁多年咁勁,更何況而家加埋支那成個軍區,我哋唯一優勢係人數,但唔個個肯打嘅話到頭來邊個勇邊個死先,依一刻硬碰硬根本冇任何好處

要全民皆兵首先要大家肯打交,習慣武力先得,遊行嗌打狗救人唔會嗌到真係夠膽打,襯依家咁學野生藍豬可以狩獵大家身心都要武裝準備
熱門我估計係計短時間內非鳩推/純emoji回覆數
一味齋push係唔會將行動post變熱門
咪撚再咁介意熱門啦
本質問題呀,我夠知今年19年啦,5年前係14年嘛
推首歌其實就係文宣
連times都上埋喎清
當然同意其他文宣要做
同時地全港各區唱歌係一件顯示民意嘅事
依家已經唔係快唔快樂抗爭嘅問題
係任何手段覺得有利都要做
亦都唔會因為有呢幾樣而無左勇武抗爭
兄弟爬山各自努力呀
睇睇太子戈日做左啲乜野先
是而勇武是而和理非先能夠keep住最多人支持
915會唔會集中民陣好d,定去完英領再遊行?
文宣 行動post 連儂牆呢啲咪比啲冇咁勇武嘅人去做囉,做呢啲唔需要勇武又有實際幫助嘅行動唔係更好?
push
長期抗爭
蘇聯都用左好長時間先解體
閒日和理非都要文宣
唔好話咩都唔畀做
其實推下呢啲post 係應該
行動都要號召有人出
各有各做啫
勇武和理車輪戰效果好啲
你地咪繼續沈默係現階段囉,反正繼續左膠落去 大家都係集中營見
唔可以再犯2014既錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞