又變返歡樂抗爭mode?

904 回覆
3340 Like 147 Dislike
為咗手足安全,唔好吓吓都勇武啦
日日落支共面、抵制紅資etc.
抗爭要持之以恆,即使日後香港重光,都要代代記住支共對香港嘅傷害
成場活動咁長。。。仲有咁耐要對抗
唔係下下日日都要死衝抗爭
再講呢幾日根本無特別事端發生,如果唔係都唔會和平唱到咁多日
作為和理非
唔覺得氣氛歡樂左,反而首歌凝聚返同路人
無論係咩派都好,喺大家面對住咁多負面消息同新聞後首歌好似俾返d力量去向前進
又或者sorli 囉,和理非只能做到咁無人會因為首歌而叫勇武咪撚衝
同意 推
唔同 大佬你上次係講一個大嘉年華
個個去到有女有仔溝 又有野食又有得訓
今次你係快閃一大班人唱完就散
個性質好唔同
加上次次都有人聚 係話比人聽仲有好多人願意企出黎
唔好拎上次黎比
吸取教訓:日本社運失敗的歷史
https://lih.kg/1283959
同埋。。。而家唱歌唔係無風險架出得黎唱預左會俾popo清場架
同意
推左先
正皮
唔係唔出 咁你有咩突破性既行動?
每次都係圍狗屋 食彈 比狗咬 無限loop
換黎既只係更多傷 真正勇武既都要時間康復
自8月開始資訊多到開始消化唔切
開始有人理解唔到點解要打黨鐵 為破壞而破壞咁
呢段時間 應該要keep住怒氣 同時招更多市民明白勇武用意
再set個時間諗點升級 去番8月5既水平
如果唔係你set幾多條死線都冇用 政府根本wfc
915民陣再吹雞
港島見
真係唔知點解推極都係得咁少行動post上熱門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞