又變返歡樂抗爭mode?

904 回覆
3340 Like 147 Dislike
[多圖高清] [不廢up] 一人一文宣行動
https://lih.kg/1560411
同意
由夜晚變做朝早玩 中學要返學麻
唔好傻啦,中共要拎香港D錢,政府"4000億"都借上去啦
中共唔敢郁香港,係因為香港仲係國際承認既金融中心呀,國際唔承認你,中共D錢放香港同放大陸冇分別,你話關唔關國際事?

冇國際關注,俾你有200萬人勇武,下場咪同新疆一樣,新疆地同人口少過香港?
Push
呢排真係多左好多膠post
The FIVE demands of the protest

1. Full withdrawal of the extradition bill

2. A commission of inquiry into alleged police brutality

3. Retracting the classification of protesters as “rioters”

4. Amnesty for arrested protesters

5. Dual universal suffrage, meaning for both the Legislative Council and
the Chief Executive

FIVE DEMANDS,
NOT ONE LESS.
LIBERATE HONG KONG,
REVOLUTION OF OUR TIMES

撇除政府問題,淨係計警隊,再淨係計721 85 811 新屋嶺 CCTV直送 831,已經夠哂理由比示威者做任何野,包括以武制暴 以眼還眼 百倍奉還

重申七一宣言,立即實行雙普選,推翻港共政權

「勇武派」、「和理非」係角色,唔係派系,理念一致,只係手法不同

唔係仇警,但大家一定要清楚知道點解要清算警隊。警暴(濫捕、濫告、不依法規)係暴政一部分,唔全面改革警隊、監警制度,只會令目前同將來爭取雙普選更加舉步維艱

#五大訴求 缺一不可
#唔撤就罷
#罷工罷巿罷買罷課
#我係香港人
#我參與全港四罷
#各區集會
#出核彈麻包袋都唔割蓆
#直至政府跪低
#重組警隊 刑事追究 改革監警制度
#永遠不光顧荃灣北角元朗商戶
#抵制一切紅媒相關商業活動
#抵制一切鐵路沿線所有商戶
Push
似係你青山岩岩走左出黎8/9 夜晚太子做過咩 你睇睇先
Push
我屌你老母啦
我係前線呀仆你個臭街
我中彈果彈你係邊呀
我返狗署果陣你係邊呀
俾人扑頭果陣你係邊呀
我救人果陣你係邊撚度呀

屌你老母依家最基本無車搭既問題都未撚解決到
下下想迫撚死我地
屌你老母出post你就叻

我無份出去唱歌
但我唔覺得唱歌有乜問題
屌你老母係咪要人日日都講打講殺呀
你老母你以為前線唔撚會攰架?超人呀
你老母臭閪又無撚收你錢
下下叫人出去打生打死 依家休息幾日你都係度阿之阿左
一停就會瘋狂清算
Push
PUSH
所以歡樂抗爭就可以救晒佢地出黎?
咪係囉
佢老母當前線個個係超人咩大佬
7月尾8月開始成日一連幾日
根本都未撚回氣
下下要人出去爆 真係搵佢老母做啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞