又變返歡樂抗爭mode?

904 回覆
3340 Like 147 Dislike
如果 知唔知咩叫如果?
我講緊我心聲

暫時休息可以
但不能鬆懈
我都希望係係煲底見,而唔係係集中營
民主自由從來冇捷徑,所以必須心存信念,總有一日會真正有民主自由
咩派台嗰啲的確係膠,唔應該推,但唔關唱歌事。明顯首歌可以提升士氣凝聚力量,否則軍隊唔會有軍歌,法國國歌歌詞都係大同小異。咁難得有樣嘢可以團結各階層各年代嘅人,甚至可以號召更多人上街,你喺度鼓吹人放棄,如果唔係on9就係別有用心
個個星期六日都有衝突
上星期六日又捉左百鳩幾人
依家政府做既野都係想嚇怕我地唔敢出黎,我地更加唔可以驚
要持續到10月1
大家放鬆時不忘做下文宣

希望15號見到大家
你係咪閱讀理解有問題,我話依家未贏架,做文宣 推行動post會重要得過改歌詞 背歌?贏撚左我話之你日日唱,依家講緊未贏就個個都以為贏左咁呀,唱一兩日仲唔夠,仲要開18區大型演唱會?星期日太子彌敦道好似開party咁唱K,咁叫抗爭定係想用念力推翻暴政呀?
咁你去18區叫佢地收聲囉 分化撚
留啲有討論價值嘅言先啦,唔岩聽就分化,繼續唱K抗惡法啦,入邊坐緊嘅義士一定會因為你嘅歌聲而減幾年刑呀
主要係怕政府冷處理
而唔係唱歌
手土
入邊嘅義士聽到有人唱歌支持佢地唔好咩?
認同
真係唔好以為唱下歌就會贏
好驚有人咁諗
9.15全民帶gear 仲有係有犧牲嘅心態
革命喎 但依家又冇地區戰 日日係慶中秋 唱歌 人鏈
好,聽完之後骨折自動駁返、內出血冇事、仲唔使坐政治監tim
點解每馮和理非有活動聯繫全民嘅時候
梗有呢啲懶理性嘅po走出嚟屌又推幾千正評
上次hk way當日都有呢類有心po
大家唸下乜嘢人最唔想見到全民參矛呢個畫面
唔好再推呢啲垃圾po
善用不推文回覆

【眾籌 Youtube 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告
https://lih.kg/dRrFcS
我係話多餘野例如派台改詞唔好做,但歌要繼續唱呀屌!等贏左先唱?Tactic黎架大佬,贏左就唔使唱啦!而家係要首歌深入民心,一有適當場合就大合唱,同勇武行動根本冇衝突
啱,越睇越唔對路,我蠢左,唔應該再推
915 民陣遊行 齊上齊落

612 721 811 831cctv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞