又變返歡樂抗爭mode?

904 回覆
3340 Like 147 Dislike
圍圈跑嗰班真心冇腦
要跑就去練100米短跑仲實際
我都想知咩事 hea撚哂咁
跑跑跳跳 屌你老母
樓主係五毛弱智仔
已fc,請善用不推文回覆
開POST既人又唔記得左, 和勇不分化呢個POINT?
各有各做又唔知點解?
駛唔駛幫你查字典?
啱 放鬆得太多 真係成個戰爭氣氛都冷卻左
手足們 唔好鬆懈
班唱歌撚一定係鬼,抗爭緊唱你老母咩
喺tg group 屌鳩人圍圈跑,俾人block
咁勇武之後咪又一班人出黎講,姐係話勇武就得,話左膠就唔比?冇錯我係話緊啲阻著抗爭發展嘅左膠,姐係你你咪繼續唱K抗惡法囉
麻煩你去推返行動post,貼下連儂牆好過
人地無限火魔法 無限打狗tim
岩呀又捉多隻P牌
今次一定要贏
從來歷史書都係勝利嘅人寫嘅
贏嘅就叫革命 輸嘅就叫叛亂
我們要名留青史定遺臭萬年就真係睇今舖
希望各位手足唔好放棄,要力爭到底
有朝一日,大家可以除低gear,為勝利乾杯
同意

但清睇左正能量果堆post未?
你又幫手放負助攻對家
班友偽善到,仲以為自己有出力戈下先可恥,推有用post好似要佢地去死咁,明明留個言就可以,但偏偏就係要覆埋啲玩膠 國歌post,真係冇撚得救
推返行動post啦好嘛?坐緊嘅義士唔會因爲你唱歌而減刑架做返啲更實際嘅野ok?
起左你底啦,一個ppst都冇幫香港人出過,邊個先係分化狗,大家心中有數架啦
你都知未通過架嘛,一日未通過,一日都有變數架,如果老美同中共傾掂數,香港都係condom黎咋,咁撚大安旨意繼續快樂抗爭 走焦啦,上邊咁多快樂抗爭者,約埋出黎去夏懿道打乒乓波啦到時香港玩完 齊齊去集中營就冇咁free架啦
Tui
同意
見大家走左焦都唔比出聲講,係咪要大家一齊跟著死?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞