又變返歡樂抗爭mode?

904 回覆
3340 Like 147 Dislike
我都好L灰 推行動post 文宣post 好撚辛苦
Push
最新活動:唱民主聖歌,傳福音!
連儂牆呢條戰線不能倒!
考驗毅力與堅持做更具價值嘅野
離開同溫層,接觸各種人,理解佢地嘅想法,將不支持我們的人轉為支持我們!這是成功的方法!

@Template@
抗爭/革命搞十年八載唔出奇
衛城革命,生活抗爭;拖垮邪惡、打倒腐敗;
每日任務:
1. 幫襯良心小店
2. 抵制「邪惡」「無良」的商戶,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪,減少淘寶、減少八達通
3. 安全之下,免費港鐵;二人同遊,一人免費;買平飛;長者八達通
4. 夜晚十點咆哮!(改九點未有共識)
5. 健身+運動,身體健康,鬥長命
6. 每日一post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest #Chinazi
#FreeHongKong #HongKongProtests
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
7. 不要說推,試著copy and paste呢段嘢
8. 保持獨立思考,分析能力level up,抵抗fake news/ rumour ,五毛分化post

每星期任務:
1. 低消費,高儲蓄;罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 做孝子救港,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 去連儂牆貼3張文宣,輸出革命思想

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股,MPF都買美股
2. 搵多一個人參與
3. 關心社會,陪審員、派傳單、放映會
或者做唔足,但我會堅持到尾;Best effort,你呢?
Version 2019.09.11 @Template End@
熱門又有兩個po講女仔跳閘
繼大波狗乸之後又一次係咁 打飛機定義士緊要呀
914塞機場+天水圍遊行
915英領集會+民陣遊行

新屋嶺強姦
太子站殺人
黑警扮示威者放火、插贓嫁禍
你都on撚9
星期六日有無前面打仗後面唱歌呀
依家平日唱下歌 星期六日打仗囉咪
你仲想點撚樣呀
係咪你出糧俾我地日日打仗呀
屌你老母有大力菜食呀?唔撚駛回氣呀?
用單車代替?
可以增加短距離嘅機動性
但好似唔係咁方便
我覺得唔需要太過苦行僧mode
咁樣會好大壓力對於呢個社會每一個人
唔係少咗人貼
係多咗人撕同 撕密咗
唔好灰, 我幫手, 推推推推推推推推推推
好多心底裡唔敢勇武既人好鍾意叫人停勇武
想等到和理非變左主流,佢就順理成章變左主流
咁佢地就可以自high覺得自己係幫緊香港既主流
呢種人正一垃圾黎
星期1-4 唱歌 比大家抖下
5,6,日先勇武 其實係好事 下下勇武 個運動好快散
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞