[軍絲策略]回應「整場運動正在走向衰亡」

1021 回覆
785 Like 9 Dislike
每星期大規模一日好過啦
多謝軍絲
幫手推
對於第一點,而家根本冇人可以控制全港遍地開花既情況
比人捉唔係因為太多活動同時出現,而家在場既手足唔識快閃,呢班通常都係在場食花生多,警覺性低,總之要記住做乜都好都要以不受傷不被捕為大前提
push
tui
Push
認真post 無人理
血債血償 <-- 呢個有做緊, 但暫時成效唔多大
票債票償 <-- 見下

聽聞獻世派已經開始蛇齋餅攻勢, 我地都要開始預備區議會選舉。點解? 記憶中D獻世組織有好多都係食區議會funding搞乜乜柒柒活動 (好似係), 對抗政權唔會唔順便剷起外圍寄生組織下話?

方法1: 分區做, 集中火力搵出當區獻世派議員 (及/或該獻世黨派) 咁多年來既惡行或者嚴重浪費公帑既事件 (30幾萬避雨亭, 十幾億行人天橋之類), po晒各區連儂牆/燈柱乜乜乜

方法2: 自己家人自己救; 如果家人係藍既就至少爭取佢射落海, 當然如果過檔既就perfect池啦
願榮光歸香港🤚🏻推
明白前線好心急
但其實中立、淺黃淺藍、Twitter外國戰線都好多人唔理解拆黨鐵、跳閘呢呢啲嘢所為何事
啲得閒淨係睇平價機票嘅港豬同連MTR係乜柒都唔知嘅外國人係唔會明
然後就因為拆黨鐵爆衝突而爆出更多唔講唔得嘅濕鳩嘢
希望容許我哋花啲時間做好黨鐵呢part文宣先,亦要畀時間文宣滲透
人權法未過、黨慶未到你哋就送晒頭就真係玩完架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞