[軍絲策略]回應「整場運動正在走向衰亡」

1021 回覆
785 Like 9 Dislike
屌啦星,我500幾正評同600幾回覆都上唔到熱門,啲正經post 戰略post 就沉底,吹水post就上熱門,咩事呀!!!!!!!!
屌啦星,我500幾正評同600幾回覆都上唔到熱門,啲正經post 戰略post 就沉底,吹水post就上熱門,咩事呀!!!!!!!!
點解咁耐都上唔到去
無法同意更多,向冷氣軍絲致敬!

50幾個回覆都上到熱門,真係好有問題
tui
KEEP 住抗爭嘅心先係最重要
要帶動身邊嘅人都覺醒先係我地最大嘅武器
要記住全港有我地200 萬嘅手足
每個醒左嘅人都會成為一體嘅力量
幫推呀,我500幾正評同600幾回覆都上唔到熱門,啲正經post 戰略post 就沉底,吹水post就上熱門,咩事呀!!!!!!!!
有無做過警隊,或者政府入野?我要知道班狗有咪仆街文化可以剋制到佢地?

警隊家屬都得
五大訴求 缺一不可 打狗救人 913十八區中秋燈會 914天水圍親子行 中學生WTS集會 915民陣大遊行 921再光復屯門 元朗恐襲2個月靜坐 撤回已不是重點 解散警隊 追究刑責 勿忘721 85 811 831警黑勾結 無差別恐襲
幫推呀,我500幾正評同600幾回覆都上唔到熱門,啲正經post 戰略post 就沉底,吹水post就上熱門,咩事呀!!!!!!!!
瘋狂推
岩,同埋為左目標,對住d popo要忍口同忍手,唔好比借口對方
戰略同心態post真係好難推得起
我都試左好多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞