Powerbeats Pro - 真無線耳機討論區 (6)

880 回覆
3 Like 6 Dislike
耳棉我冇用過,但我情況同你好似,原裝好痕仲生咗粒野
轉用SpinFit耳膠就冇事了
有無邊隻型號推介?謝謝
Sorry,打錯咗
Powerbeats Pro我係用Final Audio E Type LL Size

如果你用原裝M Size既話,可以買L Size

SpinFit可以揀CP360/CP100Z
耳棉既話可以揀Comply既Sport Pro型號
之前聽開Shure 215 Wireless,
我係6月用恆生 X 中原 $1199買的,
跟住睇左呢度, 禽日轉用 Final Audio E Type L Size,
先發現原裝果舊膠真係完全唔係路
出有隻紅色 lbj 都帶幾型
你原裝用咩size?
原裝換左最大, 換左兩日都係頂唔順...
我原裝都係最大
用L係啱啱好?
洗唔洗LL?
我就買左L Size, 你真係最好試試...
覆下上面先
Final L size=原裝M size
Final LL size=原裝L Size
個powerbeats pro 又認唔到左邊
又reset過 連mbp都見到得右邊有電左邊冇咁
我上禮拜先拎去換完
一樣左邊消失左
拎去整要幾錢
保養期內非人為免費
耳綿邊隻好
Comply
有冇話咩型號岩?
Sport Pro
thankyou
想問下有冇人隻耳機成日差唔到,我係右邊個隻成日都差唔到,大大力隊落個差電位又唔得,之前未過保帶去天才吧比我佢幫我寄返過去廠到整幾日後又寄返黎但問題都係冇改善
之前有左耳好似你咁
開頭叉唔到電
過多2個月直頭connect 唔到
好彩未過保養
天才話會換一對俾我
買完岩岩叉完電第一次用 點都pair唔到 禁左掣15秒reset完 iphone都係冇彈野 係咪可以拎去維修
正常第一次用都會Pop up連線,有無入藍牙見唔見到Powerbeats Pro
用左兩部iphone都見唔到popup 跟我用usb connect部mac update佢software update完都係唔得 個網仲要話個耳機0%電 (已著燈差4粒鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞