Powerbeats Pro - 真無線耳機討論區 (6)

880 回覆
3 Like 6 Dislike
唔洗換,feedback去會出更新
如果而家買care 兩年後換電應該點做?
AirPod 1 粒電都係兩年打柴
邊條link 買,apple 網搵唔到有pbp apple care 買
搵到啦,2年內電池打柴都可以換既話抵屌
好似無得上網買?得去store or call that phone
用開佢原本跟機個耳塞,請問type E 要買咩size?
同埋邊到有得買
電腦商場多數有,星際/LetGoAudio等等
想請教下 2000左右budget 偏向base多少少 要求隔音強 最好防水 有冇咩好介紹
我諗隔音強就得返sony個隻
好似有active noise cancellation
左右pair up唔到點算?
重連左好多次都唔得
宜家得一邊有
唔好意思想問下sony邊隻
右邊耳機已壞,買左個幾月。
放入充電盒左耳100%,右耳0%,盒滿電,救命。。。
想請教下 house of marley liberate air評價點?香港有冇得買/試?
你放落去嗰陣有無壓一壓佢,個盒盞燈會閃一下
見 Powerbeats Pro 可以60日內買 AppleCare plus, 可否喺外邊買,返士多加 AppleCare plus?
有,係突然死左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞