Powerbeats Pro - 真無線耳機討論區 (6)

880 回覆
3 Like 6 Dislike
希望快d可以適應
啱啱無聊再較下Spotify EQ,發覺再推高低頻已經唔拆聲,可能同個耳機更新有關
星際入咗手黑色 1590
係pa/a 但恐龍蛋真係太大舊留返黎做運動用算
iOS 13.1 audio share 問題,可能有bug
我電話用pbp做主,開share audio比AirPods ,個airpods就係開蓋都唔會彈出嚟做連接
個調返轉用人地電話airpods做主導,再share audio,當pbp開蓋係即時出到做temporary connect

唯一做到share係要喺Bluetooth 入面pair埋airpods先得
有冇巴打試到?
即係pbp 都係廢啦
早兩日唔見左airpod
想收黑色自用 有冇人放
Tg me thanks
https://t.me/notmyname00
細鋪買都係$1500左右,除非你好手緊,建議唔好二手
Thanks Ching
但點解嘅
想問下講電話收得好唔好
Whatsapp錄音係咪同airpod一樣
一來衛生問題,二來講真二手唔係平好多,真係平二百幾三百我寧願去細鋪買再拎去Store買埋$229 AppleCare+
電話/WhatsApp錄音方面你放心,除非你用Android機,基本上都好少會斷線/窒/細聲
Thanks
我仲未敢試6音
快啲試啦,等你包膠
有啲衝動走去搞半模第二日都未接受到唔隔音
半模姐係咩
電話好細聲
利申用iphone
b&o e8 2.0 同powerbeats pro邊個好啲?
用緊iphone11 pro, 有冇巴打俾到意見?
未用過B&O E8 2.0唔方便評論,睇下有冇其他巴打幫到你
E81.0同2.0係無分別 聲就e8好啲 但個人覺得好怪唔好聽
Pbp 就方便 穩定 無咩delay
E8 利伸 兩個都有
E8 啲電用到幾耐?
佢個case好靚

換左耳膠,估唔到可以差咁遠,
可能我之前用pbp個原廠最細碼耳膠,啲抵音廢到爆。

用返中碼已經有返晒抵音,換埋type e 仲好左啲啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞