Powerbeats Pro - 真無線耳機討論區 (6)

880 回覆
3 Like 6 Dislike
https://youtu.be/9GjiJftI09I
AirPods Pro vs Powerbeats Pro
屌成撚日左耳冇聲 要擺返入盒再拎去黎先有聲 有冇人係咁?
尋日試過兩次不過係右耳,第一次冇聲放返落盒再戴有聲,第二次放返落盒再戴都冇聲,斷線再連線唔得跟住冇理佢,今日起身再用就正常返
係咪拎去apple都冇得搞?公認bugs?
以我所知係,有機會關iOS 13事,之前用Xs Max 12.4.1未試過呢個情況
條片個reviewer自己preference就airpods pro, 話兩者音質相若, 但亦有其他reviewer話其實pbp聽落係punchy d

樓主/巴打們點睇 想買隻低音表現較好嘅用

利申: 做運動搭車用多, 講電話就比較少
我都試過幾次,但唔係成日。

所以唔夠膽唔帶盒
依隻有冇降噪?
被動式降噪
今日試過,左耳無聲,要放入盒再拎出嚟先得,跟住聽咗陣聽到三下登登登就disconnect 埋,要放入盒再pair 一次,都係升咗iOS 13先係咁
一撚樣
未上13都冇咁既情況
我覺得會唔會係(分享音訊•••)呢個功能出事,之前iOS 12冇呢樣野都好正常
之前都有 應該係ios問題 我用AirPod pro都係咁
尋日買左,覺得啲低音唔係好出,可能要煲下先

另外想問可唔可以唔擺個case而熄到個耳機?
今朝搭車跌咗個差電盒, 想問問單買個盒幾錢?
低頻要煲,開60%慢慢煲大佢
唔得,但你唔用除落嚟會自動入Standby mode,好閪慳電既
$1000放黑色
8月尾買
有盒有單
https://t.me/Ktszhei
我係右耳咁樣係咪中bug
我12但右耳都有呢個問題
我都係左耳間唔中係咁
有時仲要搞幾次先聽到
我地係咪要考慮改變模式 由六日嘅抗爭活動轉至平日
https://lih.kg/1699811
大家一齊brainstorm下
甴近平
整要send 去新加坡咁癲架咩
係咪個個都出手轉airpod pro
有無人想收powerbeats pro 黑色?
全新購自Apple store
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞