Powerbeats Pro - 真無線耳機討論區 (6)

880 回覆
3 Like 6 Dislike
照平時咁用完放落盒佢就會自動update
巴打beatsx 用左幾耐壞一對好多人話好易壞,但我用左差唔多兩年幾都未壞 搞到想換耳機都唔得
上年7月買,今年5月一邊無聲拎左去整,佢比左對新既我。岩岩上星期又壞,今次係直頭開唔到機,而家過左保無得整

而家仲諗緊好唔好買pbp,對呢個牌子無哂信心,airpods唔隔音又唔係咁想買,救命
點樣睇到佢個version 我跟足晒都睇唔到
同你煩惱差唔多 AirPods 戴得唔舒服(自己問題)又唔隔音 搵日去試多次先再決定
設完>一般>關於本機>Powerbeats Pro
最新韌體版本:2A364
終於見到了 謝謝
我就so far都未試過airpods,唔知fit唔fit我對耳,但用開beatsx又唔想轉返用唔隔音既耳機

仲有H1都係,用慣左唔想轉用無H1既耳機,apple轉apple好方便

已完全墮入apple ecosystem
悶悶地講下感受先
開頭買咗第一日好開心
帶帶下就覺得麻麻地...好痛囉隻耳仔
每日用都唔慣但買咗又唔想煩賣出賣入
焗住用 見大家話轉過隻耳膠膠會好D
試過幾隻之後 哈 屌。
係SSP買撚咗隻Sony $20 有齊大中細
哈 帶咗幾日 都唔太覺痛 信心大增
加上核電 真心鍾意❤️

前日仲賣鳩埋個AirPods 第一代
賣到成$450仲唔跟線俾佢
Hmm...心情好爽
鳩噏完
唔帶盒用唔用到一日
個盒好撚大
應該得 用成日都真係用唔到佢幾多電。
我有袋所以又無咩所謂
不過我都有諗過如果 果日想輕便D唔帶個盒點算好
Hmm...買個細細地嘅盒仔袋住都好
但係咪如果唔放返佢入盒佢會一直着住...
帶得耐一除耳蝸入面真心少痛
佢有sleeping mode 好似
始創衛迅有綠黑
開頭係痛 但戴慣左就冇事
Pbp做唔做到ios13個share music
話曬同airpods一樣chips
做到,AirPods1/2 BeatsX都可以
原裝耳膠真係垃圾

利申:耳綿撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞