Powerbeats Pro - 真無線耳機討論區 (6)

880 回覆
3 Like 6 Dislike
買左藍色同埋final audio type e size L
但帶耐小小都係有小小un著唔太舒服

想問隻耳機有冇得熄機唔放電 係咪唔用放入盒就得
同埋想問可唔可以set到一開盒就autoconnect
我開盒佢只係彈個動晝俾我睇 但冇個connect button 俾我按
又要我入setting按多次connect耳機

你除落嚟佢已經同你做Standby mode,放入盒都得
你開盒已經自動連線,除非你用Android機
但入水係咪都唔包保養?
睇你用咩理由去解釋點樣入水
例如?
thanks
咁想問ipad iphone 轉換 係咪點都要入setting重新連一次
控制中心㩒呢度揀返Powerbeats Pro就ok
更新左12.4.1版本後就顯示唔到電量,你地有無咁的問題?
iOS 11已經開始係咁,食左一行電量顯示bug
想請教下點先可以知道左耳、右耳同盒分別仲有幾多電剩?
iOS/Android
其實平時出街 唔帶盒就咁 有無得待機 或者熄
除落嚟就係待機,不過你要搵袋袋
sor, 係IOS 12
電池小工具
買左type e L size 啡
無得試 買完唔係好fit
想換對M再試下 有無巴打換對試下

Tg : https://t.me/crwhcl
M Size係原裝既S Size
右耳原裝m唔係好舒服 成日覺得漏聲 以為唔夠大
點知係細
有無巴打想收?有對黑色,買咗一個月想放
$1300

https://t.me/jt9018
包埋兩對final type E LL耳膠、一盒T400 Comply綿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞