Powerbeats Pro - 真無線耳機討論區 (6)

880 回覆
3 Like 6 Dislike
想問各位師兄會唔會有綠色既耳膠買?
放藍色pbp,9月中studio A買,連apple care 加對final type e

$1300

有意留tg
想問問powerbeat pro係咪唔可以同時配對2部機?
即係我想平時出街配電話,返屋企就配ipad...
但電話配對咗之後,ipad 開藍芽又搵唔到
iPhone/iPad有冇登入相同ID
我電話係配Android phone
但又想係屋企配ipad睇戲
係咪唔work? 要先解除部電話先?
Yes
想問下入地鐵窒窒地正唔正常
啱啱買
用緊android 機
有無人放type e LL一對?

想收一對

https://t.me/hhppion
邊個位會窒?
有啲地方死症嚟,每次行過都會窒
想放黑色 購於apple store $1100 九成九新
保養至2020年7月中 有意留tg
想放黑色 購於studio A $1000 九成新
單唔見左
有意tg
https://t.me/lwh037
想問下邊到多套買?定都係淘多?
漏聲漏得好犀利..
用緊原裝耳機塞
之前借BF個Airpod pro用過兩日
成日驚佢跌咁,行過坑渠都要小心驚比人撞一撞跌
所以畀返佢想自己再買個beats pro
本身用緊beats x,BF話聽我講電話好差
想知beats pro改進大唔大
(Airpod pro通話OK,想知Beats pro通話好唔好,主要佢有個耳掛安心D)
搭單
有無人android機用緊pop,值唔值得,謝
BeatsX講電話對住個咪都話差?
pbp 我同人講電話都ok,對方都無話聽唔到
我有beatsX同pbp
係,佢成日話聽到1999
airpod pro 同 beats pro分別用左3日
感覺:
隔音、降噪一定係airpod pro好,beats完全唔覺有

通話水準應該兩者接近?我用呢兩個同我BF講電話,
佢都冇好似以前我用beats x咁成日聽唔到

聽歌個感覺,呢方面我感覺airpod好D,可能我係先airpod轉beats pro
聽歌感覺明顯降級咁

配戴感覺,我BF有眼鏡,佢話airpod舒服
我冇眼鏡所以感覺還好,不過戴耐左(2-3hr)會開始唔舒服
不過我呢D每日有180分鐘係搭車搭船返工放工的,感覺beats安心好多
因為我會聽歌訓覺,有時個頭側埋一邊訓,airpod會跌
(其實講舒適+安心我覺得之前用左三年既beats x最好,如果用佢個耳機型狀+耳翼出返個真無線版就完美)
放左
差電盒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞