Powerbeats Pro - 真無線耳機討論區 (6)

880 回覆
3 Like 6 Dislike
你究竟而家有幾多對pbp同airpods
唔計AirPods Pro依家咪有AirPods 1、AirPods 2(無線盒版)、Powerbeats Pro黑色
以為你買咗白色pbp
咁運動就用pro 好啲
之前估佢會出AirPods Pro冇買到
Powerbeats Pro已經當係主機,做唔做運動都用佢
Macbook睇片睇波就用返AirPods
AirPods點樣都追唔到Powerbeats Pro啲電
我當Powerbeats Pro用夠一年,本身9個鐘電時間,扣返啲損耗都仲有5-6個鐘,相反AirPods Pro 4.5小時又係用夠一年3個鐘都唔知得唔得
不過兩邊都會輪住用,用死一隻好快打柴
放apple 買既pbp 黑色
https://t.me/Tunggggggggg
有冇人有connection 問題,成日電話連左,但無聲,今朝reset完直頭左耳冇埋聲
巴打有興趣? 我想有藍色
但係pbp都係入耳式架 耳仔細應該airpods非入耳最fit?
放1000蚊 pbp 藍色 買左 24日 有AppleCare 有意pm:https://t.me/lizloe
留tg
留tg
Airpod第一代 太大粒... 帶住時間耐好痛
入耳式唔係隻隻都岩...
今日帶住pbp做gym成粒鐘耳仔唔痛又帶得好舒服
Tg:Jail7890
放綠色 買左一星期 放$1200 有單有保養
tged
放白色 有單有盒
用緊powerbeats pro係街講電話對方話好細聲,想知air pro通話質素會唔會好返D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞