Powerbeats Pro - 真無線耳機討論區 (6)

880 回覆
3 Like 6 Dislike
想問下PA 係香港行貨
定中國貨
香港行貨PA,中國係CN
未升住,25號出13.1睇下點
有咩分別?
– 加入了 iOS 13 Beta 5 移除了的 Shortcuts Automation 功能。
– Apple Maps 可以分享預計到達成時間給朋友。
– 音量調校的畫面加入了圖示,如果是 AirPods 就顯示 AirPods 圖示,是 PowerBeats Pro 就顯示該裝置的圖示。
– 動態背景加入更多優化了的 Wallpaper。
– 電池 Widget 的 Game Controller 圖示更新。
咁講法仲買唔買佢好定求其airpod算
8仔升咗ios13, 穩定連線使用中
想問下衛訊買係咪都可以照買Apple care?
60日內可以
Thx
IPhone X
Ios13 完全無問題
連線正常
邊款usb可以連到Powerbeats pro 同ps4主機
本身用緊beats x
值唔值得換Powerbeats pro
個icon係一直有呢個bug定iOS 13 先有
一隻pbp 一隻AirPods
iOS 13?
好似之前唔係咁?
我無留意我嗰對係唔係咁
Me too😭
如果有埋連豬icon我又唔介意有呢個bug
有冇人知
Beatx之前壞左一邊,前一排轉左 Powerbeats pro。

你預左會細聲d,戴眼鏡會有好少好少唔舒服,始終有d軟勾。同埋個盒都幾厚,你唔戴袋應該拎唔到個盒出街。

連線一定無Beatx咁穩定,試過幾次由盒拎出黎有一隻無反應如果你出左街又無帶盒,就拎住隻Powerbeats 唔知做咩。

但係真無線真係好free,Beatx始終有條頸繩。Beatx無壞就換黎無謂。不過你自己落apple store試就最清楚。
係咪得黑色?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞