Powerbeats Pro - 真無線耳機討論區 (6)

880 回覆
3 Like 6 Dislike
早兩日落去新之城嗰喥窒到仆街,駁iPhone11都係一鳩樣
呢兩日帶個感覺好左好多了
分分鐘天才都唔知
爬哂成串,但好少人討論適合PbP嘅耳棉,有冇巴絲打推介?
用緊comply ts400
我早排試過咁 試多幾次之後直頭連都連唔到
最後擺底左係apple度 過幾日整完就拎得
聲音效果如何?舒唔舒服?
一直用開shure 215同comply耳綿,所以聲同隔音係冇得比
不過點都好,pbp搵咗耳綿係好過原廠粒膠好多,
粒膠戴得耐會唔舒服,而耳綿冇哩個問題
隔音亦都好咗,不過應該係pbp設計問題,唔好諗住同shure 215比較個隔離
個情況係我用shure喺地鐵冇聽歌係基本上唔會太聽到廣播同行車聲
而pbp就算播緊歌都會聽到,除非你開好大聲,但係會兩樣聲架埋變得勁嘈
不過通話真係一流,就算喺地鐵嘈到你聽唔到人哋講乜,對方都係好清楚聽到你把聲
支持外國貨 天滅支那狗
錄音廢撚到仆街
聽都聽唔到
應該入盒先搞得掂。

我上次問同事借個盒,好on9
想問可唔可以淨係帶耳機出街,留番個盒係屋企?會唔會有Connection 問題?
可以,冇問題
之前有post話用final audio type e 正好多
有冇巴打用緊?
Comply 既話應該用T400?
放咗幾日假無用,今朝拎出嚟左邊有電流聲同連唔到,要放入盒撳reset 先掂,有無人試過?
我琴日都係咁,又係放左幾日假冇用,琴日一用就好勁電流聲,結果我將部iphone重新開機先冇事
有無得淨係買個盒,想放一個喺屋企,一個喺公司,咁就唔駛帶盒出街
請問去細鋪$15xx 買信唔信得過?
你去得細鋪買不如買2手

我個隻$1,000放俾你仲得
有冇巴打有多個充電盒放 我果個唔見左 問左話要上genius bar配 有排都冇得用
細鋪冇保養?定有其他問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞