831太子路軌百人去左邊?

892 回覆
1626 Like 13 Dislike
狗記招 有講之後油麻地拘捕
但係無講幾多人 詳情乜鳩都無講
推到有答案
寧願跟車太貼都唔想有人被失蹤
我記得睇過篇話班速龍係月台禁緊急制停車,之後車長手動開走左架車?
呢個要push
我都有咁諗
尋日咪有人出黎話見d黑警係踩住塞係電梯d人個頭咁落去既?會唔會係咁出事?佢哋咁大隻又幾十磅gear
荔景-葵興係架空露天
荔景站東涌線條軌好似有機會駁到出面天橋 不過要有人出面爆幾隻門
葵芳可以試搵人爆新都會出口大閘
葵興就爆E出口去大連排的閘
再去就係過埋荃灣站爆鐵絲網 直接係路面
太子831疑點 / 未經FC流言 整合

1. 行路軌離開者音訊全無 得蘋果一篇報導
2. 警方強調廣華醫院冇死人 但好有可能唔係送去廣華
3. 10名紅色傷者只有7人送院
4. 自稱警司家屬whatsapp傳言示威者當傷犠牲 同龍小姐嘔白泡既說法match
5. 自稱新界西HA員工whatsapp傳言示威者送院後走左

如果真係死左人港共一定係大話cum大話 佢地一定會有破綻
我地要追究到底
我估係爆西鐵/紅線轉車通道中間接住地面個層
呢個位似比較易唔比人發現
如果街坊都知冇理由冇[真]知情人士人士出黎講架喎
3. 啱先睇到隔離post
消防話係點錯數 實際得7人送院
但不排除同黑警夾口供
幫推
未爛未拆 咁樣入!
[制裁黨鐵] 低調跳閘方法 必定通關
https://lih.kg/1524993

已經唔係好信所有政府機關
有當事人講過當日只係比一個消防定救護落站去睇, 話有10個, 最後得7個送左院, 即係當日在場既team都係得1個人目擊真相
最後個句話唔記得問邊間殮房令到佢講既野可信度成疑…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞