831太子路軌百人去左邊?

892 回覆
1626 Like 13 Dislike
平時大把人唔識死分享夢境同講感想 無理由咁大單野無post講過

另外903後生頸椎出事導致昏迷
同上邊社區主任話有六個因為頸椎出事而死亡
咁橋?
[重要行動]呢兩樣做唔到唔好講美國會幫我哋
https://lih.kg/1542281
指列車在太子站突然停駛後,「防暴(警)衝入車廂,見人就打,市民都打」,他們原先反抗並逃到車站大堂後,逼於無奈又退返月台,但由於在場大量防暴警,「我地(哋)百幾人行緊地鐵路軌走

我個晚睇住9個live, d防速龍係一次過沖落月台喎, 所有電梯都d速龍衝緊落去
仲點上大堂
記得當時係叫所有記者出埋閘唔畀入
我只係諗到比列車撞到....,我覺得落軌太危險,就算停左線,不能保證隧道入面有無車,所以可能根本唔係落軌走。不過近百人走到又無可能一D消息都無
無錯,片段都係集中係往中環個層,呢層係唔知
塞撚住哂係條電梯 踏住速龍個頭上?
如果真係屈頸,呢個唔同壓人頸致死
直頭係電影軍人殺人手法
睇返立場直播
嗰個位都好多警察
831果晚11點打後紅藍綠紫四條綫都停哂 唔排除係咁
補返蘋果篇原文
【逆權運動】逾百抗爭者太子站黑夜路軌逃亡 生還者:根本係7.21翻版
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190901&s=6996647&a=59997068
點解你仲會覺得黨鐵既控制台消息會公開你知?
然後十分鐘就決定兩線封晒可以點走
手足 尋晚我幫你凌晨推post share哂係group 仲動員左人落去太子 今日終於有回響真係好感動
得一條友放呢啲料出來 我都唔知堅定流 同埋如果係真既話應該無事 如果有事既話成百人親戚朋友搵人無可能咩消息都無 所以應該得兩個可能性

1.單野假既 有人放流料 混淆視聽
原因:百幾人逃亡 得一個人講過出來 無圖無片咩都無

2.單野堅 人無事 都無人再想講返出來
原因:無可能百幾個人朋友親戚去搵人會一啲風都無
篇文最後講咗佢哋成功離開車站喇
但離開車站之後就唔知佢哋有冇畀人拉
咩係車軌發生意外肯定冇可能啦
咁強行打開 形容做爆閘姐
爆石會唔會係個肛門爛左
樓主諗多左
新屋嶺強姦初初都無人信,但。。。
Push
如果往荃灣架車無開走,就係呢架車既義士既故事
香城online發生既所有野唔好再講無可能了
有呢隻遊戲出現已經係最無可能既事 上線三個月已經演變到咁 你仲覺得有咩係無可能
不過咁諗 831夜晚太子之後港鐵點解要直接停哂四條綫?唔通係因為真係有人落咗路軌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞